Перник Инфо Форуми Перник Инфо
www.pernikinfo.com
 
 Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Има ли бъдеще Перник ?

 
Създайте нова тема   Напишете отговор    Перник Инфо Форуми -> Новини
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Явор
Гост





МнениеПуснато на: Пет Дек 10, 2004 3:50 pm    Заглавие: Има ли бъдеще Перник ? Отговорете с цитат

Здравейте,

искам да изкажа своето възмущение от общинските управници в града ни !
Преди известно време излезе наредба, според която се забранява на компютърните зали да работят след 10 часа (10:30). Веднага след нея последва още една която забранява на интернет клубовете да ползват игри свързани с насилие, порнография или хазарт !

Голямата глупост, която разбрах на скоро е, че решението е взето на основание това, че компютърните клубове приютяват най-вече престъпници ! Според полицията, игрите с насилие подстрекавали детската престъпност !

Питам се и не мога да си отговоря, защо общината не направи проверка и не състави акт на всичките кръчми, дискотеки и кафенета, които предлагат алкохол на непълнолетни ?!? Свидетели сме как почти всяка вечер стават сбивания, караници и т.н., породени от подпийнали тинейджъри !

Защо общината не постави ограничения на този тип заведения ?
Мое лично мнение е, че 90% от заведенията не отговарят на никакви изисквания и съвсем нормално би било ако директно ги затворят !

Проблема бил в клубовете ?!?!?

Аз лично съм изумен от глупостта на някои хора, "личности" които заемат ръководни постове в града ни !

Има ли бъдеще за Перник, мое лично мнение е, че няма такова !
Защото града се е управлявал и винаги ще се управлява от няколко души, които за наша жалост са прекалено неграмотни и необразовани, просто са имали късмет да се родят в семействата на закоравели (осигурени) мошенници !
Те винаги ще са отгоре, независимо коя партия е спечелила изборите !
Имената им са известни на повечето от нас, няма да ги споменавам, защото не искам да им правя реклама, те не го заслужават !

Предполагам, че в близко бъдеще на всяко място дето е имало компютърна зала, ще има кръчма ! Така проблема с престъпността е решен !

Имам да кажа още много неща, но няма да го направя ! започнах да се ядосвам !

Перник няма бъдеще ! Има единствено монотонното, сиво, предсказуемо настояще !

Това беше от мен
Върнете се в началото
Don_Ninoff
Модератори
Модератори


Регистриран на: 26 Апр 2004
Мнения: 54
Местожителство: Перник

МнениеПуснато на: Пет Дек 10, 2004 5:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

приятел,бириш се за умряла кауза.всеизвестно е нехаиството на управниците ни а и не само тяхната ,в дафени сфери
по повод "безопасните" кръчми - никой не удря пъката която го храни,така че който плаща тои поръчва музиката , а ти се чудиш защо са неприкосновени
по повод компютърмите зали и игрите,ми просто нямат достатъчно достоинство да си признаят че бездействат(управляващи,полиция и т.н.)и по този начин най-лесно си измиват ръцете че вършат нещо,било то и безмислено
бедеще за Перник винаги е имало и ще има ако сами се заемем с него но по моите наблюдения всеки реве без да си мръдне пръста да направи нещо за бъдещето на града ни
ох стига толкова патриотизъм
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Гост






МнениеПуснато на: Сря Дек 15, 2004 5:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

iskat guvech, ne vi li e jasno
tova e novija nachin tova da se iska: krijatgo zad razni tapi no pone dobre zvuchashti kauzi
Върнете се в началото
krisy



Регистриран на: 05 Авг 2004
Мнения: 16

МнениеПуснато на: Вто Дек 28, 2004 3:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

По повод "неграмотните и необразовани" управници ще ви кажа следното:
Това не се отнася само за Перник, в никакъв случай, положението в София и в другите градове е аналогично. Не е въпроса в това, че са неграмотни и необразовани, защото те са и образовани и грамотни, но не в сферата, в която работят. Всичко тръгва от законодателите ни, които са: бивши манекенки, артисти, певци, телевизионни водещи, и т.н. люде, които и хабер си нямат от правене на политика, какво остава до създаване на закони. И как, питам се аз, е възможно, един артист, който цял живот е бил на сцената и е обикалял страната с театрални постановки /не искам да кажа, че това не изисква много труд и ум/ би могъл да дебатира в парламента приемането на, да речем, закона за малките и средни предприятия, или пък националният рамков договор на здравната каса. Простете ми, но това граничи с безумие. Или пък как президентът не налага вето върху закона за държавния бюджет, но излага причини, които го правят конституционно неиздържан, като излага това в доклад, който са писали 3-4 юристи и консултанти. Това е доклад на президента, но той не е написал и ред от него, а пък тези мишлета, дето са му свършили работата, никой не ги знае. Е да, казват, тя е била манекенка, но пък има висше образование. Диплома има, не висше образование.
Това е положението в милата ни родина.
Но стига вече тежки думи и обиди. ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Ramires
Модератори
Модератори


Регистриран на: 12 Окт 2003
Мнения: 58
Местожителство: гр. Перник

МнениеПуснато на: Пон Яну 03, 2005 1:42 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ще ми се да кажа само, че ако трябва да сме безкрайно искрени едва ли има компютърен клуб в нашия град който да отговаря на условията за подобно място и едва ли някой ще отрече че се посещават предимно от тинейджъри които създават така характерната атмосфера за подобен род заведения. Та истината е само една и всички ние я знаем, а именно как и по какъв начин се издават съответните разрешителни и как се спазват определените правила за този род дейности. С риск да обидя някой все пак трябва да кажа, че за мен и компютърните клубове и всички питейни заведения са под една черта. Всички еднакво охотно биха прескочили някое и друго правило срещу скромна почерпка на съответния отговорен човек в общината, полицията, пожарната, хеи... / да ме извинят ако съм изпуснал някои.../ а и всички еднакво силно реват когата ги притиснат. Мое лично мнение е че час от рода на 22.30 е съсвсем нормален за затваряне на един компютърен клуб, но не мога да се съглася, че те приютяват най-вече престъпници. Това разбира се е доста пресилено.

По повод "неграмотните и необразовани" управници мнението ми уникално съвпада с това на krisy.

Та... Има ли бъдеще Перник ?
Само като се сетя как тинейджъри се разфасоват по фризери и се опасявам, че дори и да има бъдеще може да се окаже че няма да има кой да му се радва !


-------------------------------------
Бъдещето зависи И от нас !
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Перник Инфо Форуми -> Новини Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group