Перник Инфо Форуми Перник Инфо
www.pernikinfo.com
 
 Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ДОКЪДЕ СТИГНАХМЕ ?

 
Създайте нова тема   Напишете отговор    Перник Инфо Форуми -> Порталът на град Перник - www.pernikinfo.com
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
chichovan4o



Регистриран на: 30 Мар 2008
Мнения: 2

МнениеПуснато на: Нед Мар 30, 2008 9:19 pm    Заглавие: ДОКЪДЕ СТИГНАХМЕ ? Отговорете с цитат

ДОКЪДЕ СТИГНАХМЕ?
Kметът на Калкас вече е експерт по закриване на училища

Уважаеми перничани,

Дълго мислих преди да се реша да споделя с вас какъв потрес ме връхлетя като видях коментарите на кмета Надка Павлова на 26.03.2008 г. по кабелна телевизия „Кракра” относно закритото през 2006 г. училище в Калкас, на което аз бях директор и съветите, които тя си позволи да даде в публичното пространство за закриването на 8-мо ОУ в гр. Перник.
Възможно е стратегията на Общинското ръководство в тази насока да е правилна – това времето ще покаже. По интересното в случая е, че Надка Павлова през 2006 г. безпринципно подкрепяше стратегията на предишното Общинско ръководство, защото очевидно сградата на училището е била необходима за реализиране на спечелен проект. Сега обаче, по думите на Павлова, се оказва, че тя не е знаела какво е щяло да се случи с децата и персонала на училището в Калкас /което за мен е много недостойно/ и променяйки позицията си на 180 градуса, дава съвети как да се закрие друго училище(?!).
Дали с това афиширано без повод мнение в публичното пространство Надка Павлова не иска да покаже на сегашното общинско ръководство колко вярно ще му служи? Но аз и мои колеги – учители сме на мнение, че решаването на проблемите в образованието са несравними с поставянето на „подкожни инжекции”. Тук много на място идва българската поговорка: „Всяка жаба да си знае гьола!”.


Нина Зарева -
последен директор на бившето
14 ОУ „Иван Вазов” – кв. Калкас
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
rumians



Регистриран на: 10 Мар 2008
Мнения: 11

МнениеПуснато на: Пон Мар 31, 2008 2:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Госпожо Зарева, не се ли досещате , че това изказване на кмета на кв.Калкас е поръчково, с цел до опозари още повече осмо ОУ и целият педагогически колектив.Госпожа Янакиева със всички всевъзможни средства морални и неморални изля кофа "Помия"върху училището с единствена цел закриването му! Всичики медии също застанаха редом до нея и не отразяваха обективно създалата се ситуация.На родителското настоятелство бяха отказани публикации в местните вестници в защита на училището /та дори и платени/, но въпреки това днес на извъредната сесия Общинските съветници гласваха ПРОТИВ ЗАКРИВАНЕТО НА 8 ОУ "КРАКРА ПЕРНИШКИ" и във тази вързка си позволявам от името на родителското настоятелство на 8 ОУ да изкажа искренна благадарност към всички Общински съветници,които днес на извъредната сесия застанаха твърдо за нас!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Перник Инфо Форуми -> Порталът на град Перник - www.pernikinfo.com Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group