Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 26.06.2007 г.
Поразеният от мълния треньор На "Миньор 1919" вкъщи
Институции се обединиха в борбата с катастрофите и жертвите по пътищата
Поразеният от мълния треньор На "Миньор 1919" вкъщи
Любомира ПЕЛОВА
   Вчера поразеният от мълния пернишки треньор на Детско-юношеската школа по футбол "Миньор 1919" Венелин Трайков бе изписан от болница. Преди да си тръгне към дома той заяви, че няма достатъчно думи, с които да благодари на целия екип на ОАРИЛ към пернишката МБАЛ "Рахила Ангелова" и лично на лекуващата го лекарка д-р Мариана Иванова, преборили се за живота му.
Все още не мога да повярвам, че след всичко случило се, от което аз между впрочем нямам никакъв спомен, съм жив, развълнуван говореше вчера спортистът минути преди да напусне здравното заведение.
Драмата се разигра на 15 юни на стадиона в пернишкия квартал "Димова махала". Минути преди започне редовната тренировка на юношите от клуба, се изви страхотна буря, придиружена от гръмотевици и мълнии. Една от тях едва не уби 38-годишния треньор. Реаниматорите от отделението с ръководител д-р Иван Евлогиев поеха Трайков в клинична смърт. Върнаха го към живот, после той отново изпадна в тежка кома. Въпреки това лекарският екип продължи битката за живота му и след близо три денощия борба със смъртта той бе спасен.
В мига, в който бях поразен от природното електричество, не усетих нищо, а и нищо не помня. Едва след няколко дни, когато вече се поосъзнах, си дадох сметка за всичко станало. Сега искам да се раздвижа, да вляза във форма и да продължа работата си като треньор. Мисля, че събрах достатъчно гръмотевици и мълнии и вече едва ли нещо може да ме уплаши. Но все пак ще бягам от тях, разказа вчера 38-годишният треньор, който вече е успял да върне и чувството си за хумор.
Екипът на ОАРИЛ показа изключителен професионализъм. Като ръководител на МБАЛ "Р.Ангелова" не мога да не бъда горд с това, което постигнаха колегите в "случая Трайков", бе категоричен шефът на клиниката д-р Симеон Василев. Момчето е живо и здраво и съм убеден, че в кратък срок ще поеме работата си с младите пернишки футболни надежди, допълни шефът на болницата, който е известен и с любовота си към спорта.


Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система