Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 12.09.2007 г.
"Съюз за Перник" подкрепят кандидатурата на Димитър Колев за кмет на Перник
Електронна карта на Перник отваря вратите на потенциалните инвеститори
"Съюз за Перник" подкрепят кандидатурата на Димитър Колев за кмет на Перник
Юлия КУЛИНСКА
   Гражданско сдружение "Съюз за Перник" обявява подкрепата си за кандидатурата на Димитър Колев за кмет на Община Перник, се казва в декларация на структурата. В нашия град той е известен като успешен мениджър, диалогичен политик и човек със солиден административен опит. Димитър Колев винаги с гордост подчертава, че е гражданин на Перник, затова перничани го приемат като местен човек, познаващ реално проблемите на града. За нас той е модерният политик, който действа, а не просто говори. Ние заставаме зад неговата кандидатура, защото Перник се нуждае от радикална промяна. Димитър Колев познава града и има ясна визия за неговото развитие. За четири години като областен управител той успя да се докаже пред своите съграждани като силна обществена фигура, като лидер, който познава силата на консенсуса и обединението.
Днес перничани се нуждаят от нов и по-енергичен подход при рашаването на наболелите проблеми на града и превръщането му в модерен европейски областен център. Крайно време е Перник да бъде управляван от един прагматичен човек, истински мениджър, който ще се ангажира активно с най-сериозните проблеми на нашия град като откриване на нови работни места, привличане на инвестиции, повишаване на стандарта на живот, модернизация на инфраструктурата, решаване на проблемите на културата и опазването на околната среда. Димитър Колев е управленец с доказан професионализъм и организаторски качества. Той може да предложи нови идеи и да търси общата форма за тяхното реализиране. Като човек, който има богат административен опит той ще се стреми да въведе европейски стил на работа в администрацията. Сдружение "Съюз за Перник" застава зад най-успешната и надеждна кандидатура за развитието на нашия град. Уверени сме, че ако днес хората дадат своя глас за Димитър Колев след четири години градът ни ще има обновен и европейски облик, се казва в декларацията на "Съюз за Перник".
Гражданско сдружение "Съюз за Перник" е основано на 3 май 2006 година от група пернишки предприемачи, които обединяват своите усилия за успешното развитие и модернизацията на своя град. "Съюз за Перник" е обществена организация, която включва представители на 40 търговски дружества. За кратко време сдружението успя да развие мащабна социална дейност и се превърна в значим фактор в обществения живот на Перник. "Съюз за Перник" влага значителен финансов ресурс, осигурен от неговите членове. За 18 месеца са предоставени дарения на стойност близо 300 000 лева, дадени за медицинско оборудване, компютри, ремонт на класни стаи, дарения за възрастни и болни хора, за деца на пострадали миньори, за новоприети студенти и много други. Сдружението работи за развитието и утвърждаването на гражданското общество в Преник, за укрупване на общественото доверие към държавните институции и за утвърждаване на духовните ценности. "Съюз за Перник" подпомага социално слабите и хората в неравностойно социално положение. По-големите търговски дружества, членуващи в гражданското сдружение са "Стомана индъстри", "Петрол", "Лео", "Сами-М", "Метал трейд 66", "Леми Трафо", "Пътно поддържане", "Мал мук" и други.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система