Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 14.08.2002 г.
Пернишки автоджамбази търкат нарове в софийски арест
3 млн. 750 хил.лв. има да прибира “В и К”
Безпаричие спря ремонта на архива
Общината на червено с данъчните преходи
Луди - млади
Пернишки автоджамбази търкат нарове в софийски арест
   Перничани пак се прочуха национално покрай кражбата на джипа на Кирил Добрев “Мицубиши Паджеро” от 6 август т.г. Скъпото возило е прекарано през Българо-македонската граница от перничанина Румен Стефанов Михайлов на 37 години, известен в града с прозвището Ромашка. Васил Борчев Василев на 29 години пък отишъл да го прибере, да не ходи момчето пеш от странство. Двамата бяха задържани в района на Струмица и завчера предадени на българските полицаи при засилени мерки за сигурност на ГКПП Златарево. С арестантски микробус и белезници на ръцете двамата бяха прекарани до столичен арест. Вчера в София е гледана мярката им за неотклонение.
Бивш служител на полицията твърди, че Румен Михайлов, родом от пернишкото село Кралев дол, винаги е бил в полезрението на полицията, но като автокрадец не е уличаван, въпреки че името му често се появявало при автокражби. През 1988 година е съден за грабеж на сърби в Трънско и е получил условна присъда. Майка му дъжи малко магазинче в квартал “Димитър Полянов”, а баща му Стефан си е в селото. Румен е женен е и живее на улица “Струма” в центъра на града. В родното си село се мяркал само по време на събор и не правел впечатление на престъпник, твърдят кралевдолчани.
Васил Борчев е човекът, който премина границата с Македония, за да върне Ромашка след прекарване на краденото возило. Според осведомен източник в багажника на Аудито, с което минал границата, той е носел въдици и тенисракети, което му създавало алиби за трансграничен уикенд. Най-вероятно той ще бъде освободен от ареста, предполагат вещи в системата. Борчев е съден преди години и е излежавал едногодишна присъда, след като е задържан в столицата в момент на искане на подкуп за крадена кола. Наскоро той се е заселил в центъра на Перник в апартамент от над 100 кв. м., на който направил луксозен ремонт. Там живее със съпругата си и едногодишната дъщеря. ..Родителите му са печатарски работници ..
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система