Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 12.03.2008 г.
Лекари от 12 практики с пари за работа в трудни условия
Пернишки криминалисти успяха да хванат телефонен измамник
Лекари от 12 практики с пари за работа в трудни условия
Йоана МЛАДЕНОВА
   През 2008-ма година общопрактикуващи лекари от дванадесет практики на територията на Пернишка област ще получават от Регионалната здравноосигурителна каса-Перник допълнителни средства за работа при неблагоприятни условия. Това съобщи пресаташето на РЗОК-Перник Яна Методиева. Тя информира, че става въпрос за лекарските практики в селата Ноевци, Режанци, Кошарево, Калища, Дрен, Долна Диканя, Извор, Студена и Ковачевци. Това се отнася и за лекарските практики в градовете Батановци, Земен и Трън.
През миналата година бяха заети 1015 практики от 1162 населени места на територията на страната. За 2008-ма година са предвидени 5 млн.лв., което е два пъти повече от предходната година, като средната месечна сума, която ще получават груповите или индивидуалните практики е 680лв. За сравнение през 2007-ма тази сума беше средно по 326лв. месечно допълнително над средствата за капитация и извършена дейност.
НЗОК заплаща допълнително и на лекари по дентална медицина, работещи в населени места с неблагоприятни условия на работа. За тази година това са 808 практики в страната, като медиците, които ги обслужват ще получават всеки месец 20% допълнително върху стойността на извършените от тях услуги по договор с Националната здравноосигурителна каса.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система