Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 30.04.2008 г.
100 хил.лв. за ремонта на ПГОТ "Св. Иван Рилски"
Нови „указателни табели”-„Хероин при Рита – 10 лв”
100 хил.лв. за ремонта на ПГОТ "Св. Иван Рилски"
Йоана МЛАДЕНОВА
   В държавния бюджет за 2008-ма година са заложени средства за извършване на основен ремонт в учебно-производствения корпус на Професионалната гимназия по облекло и туризъм "Св. Иван Рилски". Това съобщи вчера на специална пресконференция народният представител от Перник инж.Ненко Темелков. Състоянието на сградния фонд, в които е разположена базата на Професоналната гимназия, намираща се в известните сред жителите на Перник като "Бекяра" блокове, е много тежко. Има падаща мазилка на таваните в учебните помещения.
Инж.Темелков е задал въпрос към министъра на образованието Даниел Вълчев за извършване на ремонта. То е придружено с видеоматериал от помещенията, които са в окаяно състояние. Освен това към въпроса е калкулирана примерна сума, необходима за ремонтите. Министърът на образованието Даниел Вълчев е обещал него той възлиза на 99 844 лв., които ще бъдат отпуснати.
Отговорът на министерството е получен много бързо. Най-важното е, че той е позитивен и през тази година са заложени средства и че ремонтът на корпуса влиза в програмата на министерството за 2008-ма година.
Инж.Темелков се ангажира да следи внимателно този ангажимент, свързан с пернишкото учебно заведение да не изпадне от програмата за тази година. Той изрази своята надежда, че в рамките на лятната ваканция този ремонт ще бъде извършен.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система