Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 26.08.2002 г.
Нелепа смърт на пернишка газостанция
Управата пише активно проектобюджет 2003
Перничанин престоя в петричкия арест 24 часа
Нелепа смърт на пернишка газостанция
Красимира Стойнева
   55-годишният Сашко Димитров от Перник застреля в петък към 18,30 ч. Кирил Борисов на 57 г. също от Перник. Инцидентът станал на газостанция “Шико”, собственост на Димитров в кв. “Проучване”. Сигналът за произшествието е подаден с паник бутон в СОД на РДВР.
Причината за стрелбата бил скандал, който възникнал между Сашко Димитров, Кирил Борисов и придружаващият го Румен Б. на 48 г. от Кулата. Двамата дошли на газостанцията с тъмно на цвят “Ауди” с пернишка регистрация и се скарали с Димитров. По време на скандала двамата скъсали ризата на Сашко, който извадил законно притежаван револвер и произвел 2 изстрела във въздуха. При следващото натискане на спусъка единият от скандалджиите го хванал за ръката, навел я надолу и в този момент проехтял смъртоносният изстрел. Куршумът се забил под ребрата в лявата част на тялото и излязъл от към гръбначния стълб. Кирил Борисов бил закаран в Центъра за спешна и неотложна медицинска помощ в Перник, където починал от обилна кръвозагуба. Медиците направили операция на Борисов и му преляли 3 банки кръв, но не успели да го спасят. Убитият има двама синове. Той работел в “Далекосъобщения”- Перник. Румен бил шурей на Кирил, твърдят запознати. Скандалът станал заради ПТП между собственика на бензиностанцията и двамата мъже. Затова те дошли да се изясняват, твърдят осведомени.
Сашко Димитров има строителна фирма и се занимава с ремонт на железопътните коловози в мината, занимава се с търговия и маркетинг. Той е известен в града с благотворителността си и е един от дарителите за ВИП-стаята в пернишката болница. “Сашко не пие, винаги е усмихнат и спокоен. Не съм го виждал да носи пистолет”, твърди негов познат. Инцидентът е станал съвсем случайно. Нелепо е обаче за смачкани ламарини да загине човек.
Убитият Кирил Борисов бил без документи. На мястото на инцидента полицаите открили до локвата кръв очила. По случая е заведено следствено дело за изясняване причините, довели до трагичния инцидент. Вчера жертвата бе погребана.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система