Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 16.07.2008 г.
Футболист от "Левски" ще се пробва в дублиращия тим на "Миньор"
Без наказание за бившия полицай, прострелал Ники Пора
Футболист от "Левски" ще се пробва в дублиращия тим на "Миньор"
Савина АНГЕЛОВА
   Дублиращият отбор тренира тези дни на стадион "Миньор"
Няколко нови играчи ще се присъединят към тренировките на дублиращия отбор на "Миньор" още идващия понеделник. Това стана ясно вчера на редовна тренировка на тима, която се проведе на стадион "Миньор".
Очакваните попълнения в състава на дублиращия тим идват от софийски отбори, информира треньорът Влади Владимиров. Единият от бъдещите футболисти в нашия състав е вратар от "Локомотив", а другият е играч на "Левски". Дни след като новите се включат в подготовката на втория отбор на "Миньор", треньорът ще реши дали те ще останат в тима, или не.
Засега групата на дублиращия отбор на "Миньор" се състои от 30 души. Част от тях в момента са на проби, като в близките дни ще стане ясно дали ще бъдат одобрени и ще останат в отбора. Някои от тях също са бивши играчи на софийски клубове, които са изявили желание да играят в пернишкия тим. Останалите футболисти са от школата на "Миньор".
От понеделник дублиращият отбор на бъдещия участник в "А"- групата тренира на стадион "Миньор". Причината за това е , че на стадион "Металург", на който до скоро тренираха дублажите, тези дни трябваше да се подготвят играчите от първия отбор. За момента тренировките на вторият пернишки отбор ще продължат да се играят на стадион "Миньор".
По време на мачовете освен Влади Владимиров, който сега е наставник на играчите, треньор ще бъде и Антон Велков.
Все още обаче не знае с кого перничани ще играят контролите, тъй като нашият тим е започнал с тренировките си най- рано от всички останали отбори.
По правило по време на мачовете от първенството вторите отбори ще играят на ротационен принцип. Това означава, че след като първият отбор е играл като домакин, дублиращият ще бъде гост ден след мача на първите.
Също по правило задължително седем души от първият отбор на "Миньор" трябва да играят на срещите на дублиращия тим. Останалата част ще се попълва от футболисти, които играят в състава на юношите старша възраст.

Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система