Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 11.08.2008 г.
Трима клиенти на ЧЕЗ спечелиха награди за безкасово плащане
"Миньор" загуби първото си "домакинство" на "Осогово"
Трима клиенти на ЧЕЗ спечелиха награди за безкасово плащане
Любомира ПЕЛОВА
   Трима клиенти на ЧЕЗ получават награди за това, че са платили безкасово сметката си за електроенергия. Всички те са заменили плащането на каса с безкасово и по този начин участваха в томболата на ЧЕЗ, част от кампанията за популяризиране на безкасовите плащания за потребена електроенергия.
Имената на печелившите бяха изтеглени сред повече от 6 000 кандидати на 6 август 2008 г. (сряда) в присъствието на нотариус. Наградите, които ще получат изтеглените абонати, са луксозна екскурзия за двама до Лондон за Кремена Данчова от град Кюстендил, лаптоп за Любомир Лозанов от град София и фотоапарат за Деми Иванов Цеков от град Лом.
До края на годината още 12 клиента на ЧЕЗ, които са платили безкасово сметката си за ток, ще получат награди. Това ще стане в рамките на томболите, които компанията ще организира всеки месец до края на 2008 г. сред клиенти, които са преминали към безкасови разплащания.
За всеки клиент, който плати сметката си по един от безкасовите начини ЧЕЗ ще дарява и по 0.20 лв. за деца в неравностойно положение. Всеки месец, заедно с тегленето на печелившите от томболата, ще бъде избиран чрез жребий един дом за деца в неравностойно положение на територията на Западна България, който ще бъде подпомогнат със събраната през месеца сума под формата на средства от първа необходимост. Домът, който ще получи събраните 1239 лева от августовската томбола е Дом за отглеждане и възпитание на деца лишени от родителска грижа (от 4 до 18 г.) "Никола Въпцаров", гр. Роман, ул. "Христо Ботев" 60.
В томболите на ЧЕЗ има право да участва всеки битов потребител, който е плащал сметката си на каса, а след 23 юни 2008 г. е започнал да погасява задълженията си за консумирана електроенергия по безкасов начин. Всеки нов безкасово плащащ клиент ще може да участва в томболата - в месеца, който следва непосредствено направеното безналично плащане. Участието става автоматично и не е необходимо да се попълва специален талон. Печелившите потребители ще бъдат уведомявани писмено, а имената им ще бъдат публикувани на Интернет страницата на ЧЕЗ България - www.cez.bg.
В томболата не могат да участват служители на ЧЕЗ, фирми, както и титуляри по сметка, които не са физически лица - стълбищно осветление, асансьори, гаражи или общи нужди.
Наградите, които предстои да бъдат раздадени до края на годината са четири екскурзии за двама съответно до Париж, Прага, Рим и Виена (включват самолетни билети и 2 нощувки в луксозен хотел), четири лаптопа и четири фотоапарата.









Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система