Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 24.11.2008 г.
Кметът Росица Янакиева: "Стана истински футболен празник"
"Миньор" отстъпи с 0:2 на "Левски" в равностоен двубой
Кметът Росица Янакиева: "Стана истински футболен празник"
Яне Анестиев
   Тя благодари на всички, които помогнаха за почистването на стадиона
Искам да благодаря на всички хора и фирми,които се включиха в почистването на стадиона след снега,който падна и приведоха стадиона в перфектно състояние.Освен това искам да благодаря много на феновете на "Миньор" за тяхното безупречно поведение, с което не допуснаха този празник на футбола в града ни да бъде опорочен. И занапред общината ще разчита на тези хора, ще разчита на тяхното отношение към спорта и към футбола, защото интереса към спорта за младите перничани е алтернатива на ония негативни явления,които понякога съпътстват живота им
- Даниел Боримиров Ви обвини след мача за намеса на политиката във футбола. Бихте ли казали какво се случи в петък след като в четвъртък лиценза беше отказан и какво стана, имаше ли въобще политически натиск?
- Последните два-три дни много неща бяха изговорени по повод лицензирането на стадион "Миньор". Истината е,че в Перник в последните седем години не се е играл футбол от "А" група и общината и футболните хора се постараха от това съоръжение да превърнат едно много прилично място за спорт и смело мога да кажа,че теренът е в перфектно състояние. След мача няма даже нито един изкъртен чим.Справихме се перфектно и по отношение на сигурността.И когато лицензионната комисия дойде в четвъртък и каза забележките си,те бяха отстранени още същия ден, защото забележките наистина бяха дребни и бяха съврзани с монтирането на пулта до системата за видеонаблюдение. Остранихме ги, направи се повторен технически оглед и стадионът беше лицензиран за футболни срещи от "А" групата. Това е истината и не може да става въпрос за никакъв политически натиск.Предоставихме добри условия и се справихме добре.Друг е въпросът,че общината и ОбС имат все още работа,която да свършат и това е свързано с предоставяне на стадиона на концесия.В момента се прави оценка на съоръженията от лицензиран оценител.Кагато тя е готова, ние ще я предоставим в ОбС за одобрение и ще пристъпим към следващата процедура,регламентирана от законаза да може концесията да стане факт.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система