Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 25.09.2002 г.
Близнаци хванати да продават марихуана
“В и К” даде на съд болницата
Бучко се предаде с адвокат
ХЕИ няма да купува противогрипни ваксини
Близнаци хванати да продават марихуана
   Двама братя близнаци бяха задържани в дома им докато продавали дрога на малолетни лица. 24-годишните Кирил и Николай Добренови са арестувани вчера сутринта при спецакция на служителите от Регионалното звено за борба с организираната престъпност към РДВР - Перник, съобщи директорът майор Юри Георгиев. От жилището на младежите в квартал Изток са били иззети два големи плика с марихуана и един по-малък, където дрогата била разфасована в малки пликчета, готови за употреба. Общото количество на тревата е около 500 грама, обясни началникът на РЗБОП в Перник майор Роберт Петров.
Трима непълнолетни ученици на възраст между 14 и 15 години посетили дома на Кирил и Николай сутринта с цел да си закупят дрога. В този момент в жилището пристигнали и служителите на полицията. Пласьорите са задържани в РДВР за 24 часа, след това срещу тях ще бъде заведено следствено дело. От полицията вече са установили, че опиатът е доставен от Петрич. Органите на реда вече са започнали работа, за да заловят организатора на канала. Двамата задържани са познати на криминалистите като разпространители на марихуана, но досега не са били залавяни. Те обяснили, че от конфискуваното количество трева може да се направят между 400 и 500 цигари. При покупка на едро 10 цигари продавали по левче. При единични бройки цигарата се търгувала по 1.50 лв. Тези цигари обаче не се пушат от сам човек. От една папироска дърпат поне двама-трима души, защото са много силни.
Ежедневно в града ни се продават по 250 - 300 дози хероин, сочи информацията от полицията. Почти всички, които вече са минали на хероин, са започнали с тревата. Пласьорите най-напред им продават чиста марихуана, но после почвали да слагат в цигарите и по малко хероин. Така известно време работели на загуба, но пък си осигурявали нова клиентела. Който веднъж е опитал хероин, не може да се откаже от него, категорични са от полицията.

Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система