Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 25.05.2009 г.
Кметът Янакиева награди дейци на просветата и културата
Младите социалисти от Перник се включиха в национална акция
„Миньор” би „Черноморец” и си гарантира „А” група
Историческият музей с изложба за 24 май
Здравната каса ще ни информира за правата и задълженията ни
Батановското училище празнува своята 125-годишна история
Кметът Янакиева награди дейци на просветата и културата
Любомира ПЕЛОВА
   Сред тях диплом получиха и 14 журналисти
В навечерието на празника на славянската писменост и на българската просвета и култура, на тържествена церемония в Двореца на културата най-достойните дейци на образованието и културата в Перник получиха своите специални отличия на традиционната среща на кмета на Община Перник Росица Янакиева. Общо 80 бяха наградените тази година. От тях 50 бяха преподаватели в училищата от цялата община, на които лично кметът Росица Янакиева връчи диплом за личен принос и заслуги в образованието. Още 25 пернишки културни дейци и журналисти бяха наградени с диплом за принос в областта на културата.
Със специални плакети в навечерието на 24 май бяха удостоени директорката на детска градина “Миньорче” Ахинора Куманова, директорът на ПТГ “Юрий Гагарин” Иван Попов и директорката на ГПЧЕ “Симеон Радев” Теменужка Аначкова.
По повод 50-годишния юбилей и за принос в областта на културата с плакет бе награден ансамбъл “Граовска младост”, който тази година стана на половин век. Плакети получиха и общинския драматичен театър „Боян дановски” заради неговата 90-годишнина и Обединената школа по изкуства към Двореца на културата, която има вече 55 години история. Сред отличените бе и председателят на читалище „Просвета” в кв.Църква Борис Велинов заради личния му принос в областта на културата.
Началникът на РИО на МОН в Перник инж.Ваня Коконова връчи тазгодишните почетни отличия на Министерството на образованието и науката на петима учители – Валентин Андонов, учител по практика в ПГТС “Архитект Йордан Миланов”, инж. Валя Цветкова, учител по професионална подготовка в ТПГ “Мария Кюри”, Елза Драгомирова, помощник директор в ОУ “Св.Иван Рилски”, Иванка Славова, учител по математика в ПТГ “Ю.Гагарин” и Катя Сабадошева, учител по математика в ОУ “Св.Иван Рилски”.


Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система