Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 13.10.2009 г.
Пернишки и столични криминалисти о ткриха и закопчаха и Данчо Секирата
Пиян едва не уби съдебен медик при катастрофа в Перник
12 километра ще бъдат рехабилитирани по ОП”Регионално развитие”
Нови съветници в пернишкия минипарламент се заклеха вчера
Не слагайте всички прокурори под един общ знаменател
Пернишкото дерби в Радомир завърши със суперскандал
Пернишки и столични криминалисти о ткриха и закопчаха и Данчо Секирата
Любомира ПЕЛОВА
   Той бе издирван заради побоя над топ полицай
Йордан Харалампиев, по-известен с прякора Секирата, обявен за общодържавно издирване на 20 септември във връзка с побоя, който нанесе заедно с Росен Ефремов на топ полицая Димитър Димитров, е заловен вчера, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на полицията в Перник.
Секирата на 34 години и 37-годишният Ефремов изчезнаха от града веднага след инцидента, станал в следобедните часове в неделния ден в заведението „Дежа вю” в центъра на Перник. Тогава двамата нападнаха, пребиха жестоко пред очите на много посетители полицейския служител и успяха да се укрият.
В хода на проведените оперативно-издирвателни действия на 28 септември беше задържан 37-годишният Росен Ефремов, който в момента е с мярка за неотклонение “задържане под стража”.
Криминалистите от областната дирекция продължиха работа по издирването на Йордан Харлампиев, в която се включиха и колегите им от Главна дирекция “Криминална полиция”. На работната среща, проведена миналата седмица, в която участва и генералният комисар на МВР Калин Георгиев, бяха набелязани конкретни действия, планираха се специализирани полицейски операции, проверки на активния криминален контингент, претърсвания на адреси и населени места, където евентуално можеше да пребивава издирания. Така усилията на криминалистите и проведените от тях масирани действия доведоха до вчерашното задържане на Секирата.
След изтичането на 24-часовия полицейски арест, се очаква прокурорско разпореждане за 72-часовото му задържане и искане за постоянен арест. Харалмпиев, който се кри в продължение на 20 дни, е криминално проявен, излежавал е присъда за убийство. Той и неговият авер Росен Ефремов са известни на органите на реда като изпълнители на наказателни операции.

Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система