Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 30.12.2009 г.
Гонят крадлива радомирка по покрива на жилищна кооперация
Засилен контрол над спешните центрове по време на празниците
Улични търговци предлагат пиратки в центъра на Перник
Временна организация на движението се въвежда по време на празниците
Гонят крадлива радомирка по покрива на жилищна кооперация
Любомира ПЕЛОВА
   Мургавелата крала заедно с ортака си калотки от релсите на гарата
Щур екшън развъртяха крадливи радомирски роми. Ченгета пипнаха представителка на т.н. нежен пол в момент на кражба, а съучастникът й в наглото престъпление продължава да се издирва.
«Панаирът» започнал около 15,30 часа завчера, когато в Районното управление на полицията в Радомир бил подаден сигнал, че от вагон на жп гарата се извършва кражба на метални съоръжения.
Пристигналите на място служители на реда успели да засекат в района лек автомобил «Фиат Чинкуеченто” с пернишка регистрация. Полицаите направили опит да спрат колата, но вместо да се подчини, шофьорът хукнал да бяга с мръсна газ.
Последвало кратко преследване и до блок 28 на ул. “Велчо” в общинския център бегълците били настигнати. Попадайки в безизходната ситуация, двамата апаши изскочили от автомобила и като в американски екшън хукнали да бягат в различни посоки, надявайки се да се измъкнат от преследвачите.
«Каката» в престъпното дуо - 23-годишната жителка на Радомир Румяна Георгиева, решила , че може да се спаси от ченгетата и се мушнала във входа на жилищната кооперация. Гонитбата продължила чак до покрива на блока. Настигналите я полицаи щракнали белецниците около китките й и я откарали в ареста. 18-годишният шофьор на автомобила Мартин Славчев успял да избяга.
При обиска на фиата, използван от мургавите апаши, криминалистите намерили цял чувал метални калотки, свалени от жп. релсите и два чувала кюмюр, най-вероятно също отмъкнат от товарен вагон. От полицията в Радомир уточниха, че не за пръв път се сблъскват с двойката апаши, а случаят със свалените калотки от релсите не бил първият от този род в района на гарата. Железничарите са притеснении, че крадивите местни роми създават рискови ситуцаии и предпоставки за сериозни жп инциденти, при които могат да пострадат и хора.

Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система