Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 10.03.2010 г.
Миньорци излизат с отворено писмо срещу съдийството в „А” група
Започва изидаването на новите документи за самоличност
Времето е в нас
Апропо
Кметът Янакиева се отчита за финансовата 2009-та
Пътната обстановка в Пернишко остава тежка
Миньорци излизат с отворено писмо срещу съдийството в „А” група
Яне АНЕСТИЕВ
    Искат публикуване на критериите за оценка на съдиите
Ръководството на пернишкия Миньор излезе с отворено писмо в медиите, свързано със съдийството в последните 2 мача на "чуковете". Основните претенции на Миньор са за слабото съдийство на Ангел Ангелов, който отсъди спорна дузпа за Левски, която пък доведе до загуба на перничани с 1:3 в последния кръг. Ето и отвореното писмо на Миньор, без редакторска намеса:
От ръководството, състезателите и привържениците на ПФК Миньор ПК
Във връзка с изминалите два кръга от настоящия сезон, бихме искали да изразим своето несъгласие, с някои от съдийските отсъждания от първите два кръга на пролетния полусезон, които се отразиха пагубно на отбора.
Приемаме загубите с достойнство, но не можем да приемем загуби, до които се стигна от недоглеждане. Надяваме се, че БФС ще вземе отношение по последните два мача, в противен случай, ще приемем че тези грешки са тенденциозни.
ПФК Миньор Перник е отбор с дух и традиции. Ние сме талантливи, амбициозни и упорити. Заедно със своите поддръжници имаме нужда от fair play за да покажем своя потенциал.Призоваваме всички любители на футбола да присъстват на мачовете на своя отбор в „А” ПФГ, за да има повече свидетели на това, което се случва по българските стадиони.Причината за това открито писмо са следните конкретни събития, случили се в последните два мача:В мача ни срещу Пирин, не беше присъден гол в полза на Миньор. След удар на Младен Стоев (Миньор ПК), вратарят Ганев лови топката, след като тя с целия си обем е преминала гол линията. В този момент ас. съдията Йосиф Ронков е далеч от вратата и не отсъжда гол. Главният съдия също не реагира и продължава играта.Всички зрители на стадиона и пред ТВ екран, видяха не зачетения гол за Миньор. 86-та минута на Адриан Олегов (Миньор ПК) е показан жълт картон за „груб фал” (това е пети картон за него, който го лишава от участие в следващата среща - мача ни с Левски). Нашият състезател, се обръща с гръб към противниковия такъв, за да запази от удар и двамата. Според съдията, това е нарушение за жълт картон, което ние оспорваме.При втория мач от пролетния полусезон с Левски, Миньор излезе още по-ощетен.Според нас, гл. съдия не показа жълти картони за опасна и груба игра на Сърмов, Бардон и Петраш.
В 87-та минута, играч на Левски в нападателното поле на Миньор, се опитва да избяга от защитника Даниел Златков, който с вдигнати ръце встрани играе пасивно и се старае да не фаулира нападателя. При тази ситуация след 4-5 секунди, гл. съдия реши да присъди дузпа. Това погрешно, според нас решение повлия на крайния резултат на срещата.Най-тежкото провинение на един съдия, е когато неговото решение повлияе на крайния резултат! Именно това се случи по време на мача Левски – Миньор миналата седмица на стадион Славия в София – съдията реши мача!Открито заявяваме, че грешките на съдиите са част от футболната действителност. Бихме простили всяка грешка, ако тя не е тенденциозна спрямо Миньор ПК. Също така бихме желали новата съдийска комисия при БФС, обективно да даде оценки на съдиите и да уведоми футболната общественост за мотивите си.Всички футболисти, треньори и привърженици, заслужават уважение и коректност в съвместната ни работа.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система