Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 04.05.2010 г.
13 немски дипломи и 8 свидетелства връчиха на зрелостници от Езиковата
Децата - престъпници са все по-малки и по-хладнокръвни
Гладно присъствие
В РИОКОЗ Перник все още чакат да пратят новата ваксина
апропо
"Миньор" разби класически "Берое" в Стара Загора
13 немски дипломи и 8 свидетелства връчиха на зрелостници от Езиковата
Виктория СТАНКОВА
   Депутатът Ирена Соколова беше гост
13 немски езикови дипломи и осем свидетелства за постижения в областта на немския език бяха връчени вчера на зрелостници на ГПЧЕ “Симеон Радев”. На церемонията присъстваха народният представител Ирена Соколова, заместник-областният управител Радослав Йорданов, заместник-кметът Иванчо Христов, Михаел Хабенбахер – консултант и координатор за немски езици в България, представители на Регионалния инспектоират по образованието, преподаватели и възпитаници на школото.
“Много съм развълнувана и съм щастлива от факта, че успях да взема такава диплома. Всичко това, което постигнахме аз и моите съученици, е благодарение на нашите прекрасни учителки по немски език - Галя Лазова и Антония Борисова. В момента мисля да не ходя в Германия. Но по нататък със сигурност този сертификат ще ми бъде от полза, защото мисля да изкарам магистърска степен в Германия”, сподели зрелостничката Ралица Йорданова.
Много се гордея с моите възпитаници, каза развълнувана директорката на Езиковата гимназия Теменужка Аначкова. “Тези дипломи се раздават за трета поредна година. Изключително съм горда с постиженията на учениците ми. Благодарна съм за помоща на посолството на Германия в лицето на Михаел Хабенбахер за оборудването на новия кабинет по немски език в училището. Пожелавам на моите ученици да се реализират, където искат по света и разбира се да не забравят, че са възпитаници на ГПЧЕ “Симеон Радев” и граждани на Перник. Където и да ходят еди ден да се върнат в своя роден град”, каза още Аначкова
Възпитаниците на ГПЧЕ “Симеон Радев” са много мотивирани ученици, сподели Михаел Хабенбахер. “От години учат немски език, познават немската култура.Според мен те ще имат много голяма печалба от тази програма. Езикова гимназия “Симеон Радев” в Перник наистина се опитва да направи интезивен обмен между България и Германия”, допълни Хабенбахер.

Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система