Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 26.05.2010 г.
Палежът на „Дупката” бил подарък за рождения на ден на Райко Кръвта
Грешката е вярна
apropo
Алпинисти катериха Ждрелото
Четири катастрофи белязаха празниците в областния град
Абитуриент иска да кметува в брезнишко село Долна Секирна
Палежът на „Дупката” бил подарък за рождения на ден на Райко Кръвта
Любомира ПЕЛОВА
   
Това бе едно от скандалните изявления на Станислав Ангелов - Сиси

Пернишката дискотека „Дупката”, която преди години бе любимото заведение на цяло поколение тийнейджъри, е била запалена като подарък за рождения ден на показно разстреляния през 2005 г. наркобос Васил Арарски – Райко Кръвта. Това заяви на последното съдебно заседание серияният килър Станисал Ангелов – Сиси.
Заведението бе опожарено бе подпалена преди шест години. Неизвестните тогава атентатори хвърлиха в заведението коктейл „Молотов” през дупка, която бяха пробили в стената. Тогава от полицията заявиха, че палежът е извършен от конкуренти.
Преди няколко дни обаче Сиси опроверга тази версия. Той заяви, че дискотеката е подпалена от 25-годишния Христо Бошняков – Патето, който по това време бил дилър на кокаин в групата на Райко Кръвта.
„Бомбата”, която хвърли в съда Сиси по време на продължилата повече от три часа пледоария, си има обяснение. Тя има за цел да дискредитира Бошняков, тъй като той е един от свидетелите по делото срещу Ангелов.
Сиси е обвиняем за убийството на наркодилъра Николай Христов – Хайо, който бе застрелян в центъра на Перник на 19 февруари 2008 г. Ангелов отговаря пред Темида и за лихварство и организиране на черно тото.
След месеци мълчание на последното заседание Станислав проговори пред магистратите. В своето експозе, изписано на близо 60 страници, той изложи своята версия за развитието на наркопазара в Перник от края на 2004 г. до днес.
„Излизах от бар на улица „Търговска” в Перник и видях един приятел Димитър Любчов - Пирожката. Той ме помоли да му услужа с 50 лв., защото си проиграл парите на хазарт. Той ми ги върна след 10 дни с 10 лв. отгоре, защото бил спечелил. От тогава започна да ме търси, когато губи на хазарт. Започна да води с него още хора. Те също играеха на машинките. Давах им заеми по 50-100 лв., а те ми ги връщаха с лихва”, обясни пред съда как е е станал лихвар Ангелов.
Според него по това време много пернничани се били пристрастили да играят черно тото. Те често идвали при него за заеми.
Делото срещу Сиси ще продължи през юни.
Предстои срещу него да започне и дело за убийствата на Цветелин Карпузов, Биляна Кръстева и Кирил Христов – Багера. Според обвинителния акт Станислав ги е застрелял, защото му дължали пари.


Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система