Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 30.06.2010 г.
Премиерът Бойко Борисов откри търговски комплекс край Студена
apropo
Горе на черешата
Премиерът: "Консултантските хонорари са узаконен рушвет"
4-то СОУ стартира с победа
Иво Чифлички: “Спадът на безработицата ще спре миграцията на младите хора”
Премиерът Бойко Борисов откри търговски комплекс край Студена
Любомира ПЕЛОВА
   
Това е шестият обект на Шел и Макдоналдс в България

Вчера премиерът Бойко Борисов откри нов търговски комплекс на компаниите Шел и Макдоналдс край пернишкото село Студена. За тържеството пристигнаха и министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев, посланикът на САЩ в България Н.Пр. Джеймс Уоплик, посланикът на Великобритания Н.Пр. Стийв Уйлямс и посланикът на Холандия у нас Н.Пр. Карел Ван Керстен. Сред гостите бяха народните представители от ГЕРБ Ирена Соколова и Владислав Димитров, областният управител Иво Петров и зам.губернаторът Радослав Йорданов, представители на общинската администрация.
Комплексът е шестият в България и със създаването му се откриват 60 нови работни места. Той се намира на новата отсечка на автомагистрала „Струма”, на 7 км от разклона за Перник, в посока Република Гърция.
Това е стратегическо място за българския и европейския транспорт, тъй като е част от Общоевропейския транспортен коридор номер 4.
Връщайки се към столицата премиерът се отби да провери изграждането на новия пътен възел „Даскалово” на автомагистрала „Люлин”
Oбектът е изграден в съответствие с последните стандарти на двете компании. За да обслужи натоварения трафик на международния път, Shell Студена е оборудвана с 2 високодебитни ТИР колонки. Комплексът разполага и с магазин, ресторант Макдоналдс и McCaf?, които предлагат богат асортимент от продукти и услуги и денонощно обслужване. С откриването на обекта се създават 60 нови работни места.
От 1 юли Макдоналдс става партньор на Shell в България в дългосрочната програма за лоялност SMART. Клиентите на Макдоналдс в 5 избрани ресторанта ще могат да събират SMART точки, които след това да заменят за широка гама от продукти от SMART каталога на Shell. Точките може да се обменят и срещу продукти на Макдоналдс в петте обекта, сред които и Shell и Макдоналдс – Студена.
“За пореден път Shell и Макдоналдс обединяват усилия, за да предложат удобство на своите клиенти и да им осигурят най-доброто обслужване и още по-богат избор”, заяви Камелия Славейкова, изпълнителен директор на Shell България.
Партньорството между Макдоналдс и Shell започва през 1997 г., когато двете компании откриват първия си съвместен търговски обект под един покрив в България. Към момента в страната има шест подобни комплекса с общо 358 служители (81 в Shell и 227 в Макдоналдс). През 2009 г. двете компании спечелиха годишното отличие на Hewitt за “Най-добър работодател” в България, а тази година отново се наредиха сред трите най-добри работодатели в Централна и Източна Европа.
“Макдоналдс и Shell са познати като социално отговорни компании и отлични работодатели в България, които инвестират в откриване на нови работни места и си сътрудничат успешно с местните общности. Като добри съседи двете компании ще изградят детска площадка в село Студена, което се намира в близост до комплекса”, каза Иван Лисиков, управляващ директор на Макдоналдс България.
Спорни дни в бъдеще и да му върви на новия комплекс наистина като по вода, заяви премиерът, след като преряза лентата, обявявайки обекта за открит и плисна менче с бистра вода по стар български обичай.

Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система