Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 14.05.2003 г.
Бира изгори устата на съпрузи
Масова подмяна на кадри в бившите Поземлени комисии
“В и К” мисли да вдига водата
Детската болест на комунизма
Само един хор пя на прегледа
Бира изгори устата на съпрузи
Яна ТОДОРОВА
   Двама съпрузи получиха изгаряния в областта на устата, след като пили бира от недобре измита бутилка, в която имало остатъци от сода каустик, съобщиха от пресцентъра на РДВР. По-тежко е пострадал мъжът, но състоянието и на двамата е стабилно, съобщи Снежана Райчева, завеждащ “Връзки с обществеността” в МБАЛ “Рахила Ангелова”.
Тодорка Б. /66 г./ и съпругът й Йордан Б. /67 г./ били докарани в здравното заведение към 22 часа в понеделник. Те били прегледани най-напред от специалист “Уши, нос, гърло” в Центъра за спешна медицинска помощ, който ги насочил за хоспитализация. Докторът констатирал, че съпрузите имат изгаряния в устната кухина, причинени от сода каустик. Двамата веднага били преместени в Общо терапевтично отделение на болницата, където били подложени на лечение. Пораженията в устата на Тодорка са леки, затова медиците я изписали вчера. Съпругът й ще остане в отделението още няколко дни под наблюдение. Той говори и в момента състоянието му е добро, но лекарите смятат, че все още има опасност от закъсняла реакция в следствие на изгаряне на хранопровода.
Възрастното семейство закупило бирата от магазин на ул.”Батенберг” в Перник, а след това заминало на вилата си в село Радуй. Вечерта мъжът отворил едната бутилка, но веднага щом отпил, се почувствал зле и започнал да повръща. Жена му се притеснила и на свой ред опитала от опасната бира, но била по-внимателна, затова и изгарянията й са по-леки. От полицията уведомиха, че опасната напитка е от марката “ММ”. Засега не е ясно дали пострадалите ще съдят фирмата-производител.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система