Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 24.07.2003 г.
Кървава драма и труп в Радомир
Успокоиха се страстите около царските кредити
Две жени пребити и обрани при ЦРБаза
Кървава драма и труп в Радомир
Ели СТОИЧКОВА
   40-годишен мъж се самоуби в Радомир, след като преди да се простреля откри стрелба срещу свидетели на инцидента и пристигналите на мястото на трагедията полицаи, съобщи регионалният говорител на МВР Венцислав Алексов.
Драмата се разиграла към 16.30 часа в жилищния комплекс Арката. От полицията смятат, че най-вероятната причина за неадекватното поведение на мъжа е временно разстройство на съзнанието. 40-годишният Йордан Хр. проникнал в апартамент, чужда собственост в блок 15. Преминал през жилището и излязъл на терасата, откъдето се прекачил на балкона на съседния апартамент. Оттам произвел множество изстрели със законнопритежавания пистолет “Макаров”. Случайни минувачи веднага се обадили в дежурната част на полицията, откъдето своевременно бил изпратен екип. Йордан се опитал да избяга, излязъл от жилището и от междустълбищната площадка открил огън срещу дошлите униформени. Те успели да се проникнат от куршумите и не са използвали стрелба срещу Йордан. На няколко пъти се опитвали да водят диалог с него, но опитите им останали безуспешни. Вместо да се вслуша в думите им Йордан насочил пистолета към слепоочието си и натиснал спусъка. Смъртта е настъпила моментално. Въпреки сложната ситуация служителите на реда са действали професионално и адекватно. Благодарение на тяхната намеса при инцидента не е допуснато да се стигне до други жертви при безразборната стрелба. Тялото на самоубилия се мъж е закарано в Съдебна медицина за аутопсия. Местопроизшествието е посетено от следствена оперативна група, а по случая е заведено следствено дело.
Йордан Хр. е работил в Школата за донаборници в Перник, но от дълго време бил безработен. Женен е и има дъщеря в шести клас.

Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система