Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 11.08.2003 г.
Чейндж-бюро обрано като на филм
Трудното Мислене
Чейндж-бюро обрано като на филм
Ели СТОИЧКОВА
   Различна валута на стойност 60 000 лева, оръжие и боеприпаси за него бяха откраднати от обменно бюро “Селена-М”, намиращо се на ул.”Райко Даскалов” 1 в Перник, съобщи регионалният говорител на МВР Венцислав Алексов. Дръзкият обир е бил извършиен в нощта срещу четвъртък, а сигналът за деянието е подаден в дежурната част на полицията към 8,20 часа сутринта.
Крадците проникнали в бюрото, намиращо се на около 30 метра от Съдебната палата, след като са разбили масивната тухлена стена в задната част на помещението. След това разбили металната каса, откъдето отмъкнали два пистолета /”ЧЗ-57" и “Щаер”/, левове, евро и щатски долари на стойност около 60 000 лева, компютърна техника, видеорекордер и касети към него, сигнално-охранителна техника на частна охранителна фирма “Саламандър” и метално шкафче, в което имало документи и 100 патрона, калибър 9х19. Местопроизшестието е посетено от оперативно-следствена група и работата по издирването на извършителите продължава.
Същата нощ за времето от 3.30 до 4 часа на ул. “Благой Гебрев” в квартал Изток чрез счупване патронник на входната врата в магазин за хранителни стоки е извършена кражба на касов апарат “Датис” на стойност 550 лева. Обекткът се охранява от СОТ на частна охранителна фирма. По случая е започнато дознание и работата продължава.
Минимум по пет версии работят органите на реда, за да изяснят двата случая. От полицията не изключват вероятността между тях да има връзка. Сред възможните варианти са кражба с цел обслужване на престъпния свят, застрахователна измама и дори инсценировка.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система