Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 13.01.2005 г.
Социална трепазария за старци и сираци отвори врати
Обозначават с табели местата за разходки на четириногите
Пет улици - еднопосочни
Продадоха 13 обекта общинска собственост
Обраха къща през прозореца
Социална трепазария за старци и сираци отвори врати
Любомира ПЕЛОВА
   С водосвет, отслужен от отец Борис от централния храм “Св.Иван Рилски” в Перник бе открита вчера социалната трапезария на КНСБ. Да ви е топло и уютно през Новата 2005 година, здраве и сполука да споходи вас и вашите близки, повече светлина има във всеки български дом, пожела на възрастните хора, които ще получават топла храна през трите студени зимни месеца лидерът на КНСБ д-р Желязко Христов. Тридесет и двама са социално слабите стари хора, които ще ползват услугите на трапезарията. Всеки ден тук ще получават обяд и петима малчугани. Вчера от вкусния обяд, приготвен в ресторант “Начална спирка” хапнаха тримата петокласници от Седмо основно училище - Васко, Ани и Сава.
Синдикалният лидер д-р Христов благодари искрено на спонсорите на социалната трапезария - бизнесмените Емил Такев и Румен Станимиров, които за трета поредна година помагат на болните, бедните, старите, създават уют за социално слабите.
Политиците поне през следващите 6 месеца да спрат с лъжите, да кажем сбогом на измислени програми за чешмички и веселбички, през 2005 година вече да говорим за реален ръст на пенсиите, а не за увеличение, равно на инфлацията, пожела за перничани и всички българи д-р Христов. Според него най-ниското месечно възнаграждение за хората от третата възраст трябва да бъде равна на прага на бедността.
Свещички за здраве и сполука запалиха вчера всички гости на малкото тържество при откриването на трапезарията, сред които бяха и зам.председателя на КНСБ Валентин Никифоров, председателката на РКС на КНСБ Наташа Ангелова, зам.-кметът на Перник Георги Адамов. Само в осем общини в цяла България, една от които е Перник, работят подобни институции, уточни д-р Христов.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система