Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 14.03.2005 г.
Втора седмица в неизвестност военнослужащ от Горна баня
Ангел Найденов начело на листата на БСП в Перник
Полицията разби “черно тото” в Перник
Втора седмица в неизвестност военнослужащ от Горна баня
Любомира ПЕЛОВА
   Втора седмица е в неизвестност военнослужащ от поделението в Горна Баня. 37-годишният Пламен Владимиров от Драгичево излязъл от дома си на 2 март и от тогава от него няма ни вест, ни кост. В деня на изчезването бил облечен в дълга кожена шуба. Сержантът е висок мъж, с късо подстригана коса. В поделението в Горна баня той е на служба от десет години. В началото на февруари, след употреба на алкохол, влязъл във физическа саморазправа с войник, заради което е отстранен от работа. Срещу него е образувано дознание. Според адвоката, поел защитата на провинилия се Владимиров, кръвната проба е показала едва 0,4 промила алкохолно съдържание, възможно е наборникът да е предизвикал с нещо Пламен, но това ще бъде изяснено на евентуалното съдебно дело. Изчезналият е женен, баща е на две дъщери. Пернишкото ІІ РПУ го е обявило за издирване, от което до момента резултат няма.
Според директора на РДВР в Перник полк.Тодор Илиев, възможно е изчезването на Владимиров да е инсценировка и той да се укрива заради липси в склада с военно имущество за мобилизация, за което той отговаря. В щаба имало сигнали, че сержанът е засичан да изнася и да продава от вещите в склада. Ако не бъде намерен Владимиров, в присъствието на свидетели специална комисия ще влезе в склада и ще опише наличността в него.
Това няма да е първият случай на инсценирано изчезване, уточни шефът на РЗ БОП Роберт Петров. Преди време перничанка се оплакала, че съпругът й е отвлечен от маскирани въоръжени лица. Започнало издирване и изчезналият съпруг бил открит на село да помага в изливането на плоча на къщата на свой роднина. Станало ясно, че вечерта между съпрузите имало скандал, мъжът заявил, че напуска домашното огнище, събрал си дрешките и изчезнал със семейния вартбург. Именно старото ламаринено соцвозило подсказало на антимафиотите, че в цялата случка има нещо гнило. Нито един уважаващ себе си бандит няма да отмъква заедно с жертвата и автомобил, за който дори като вторично желязо няма да вземе и 100 лв. Разследването на антимафиотите доказало не само че става инсценировка, чиято цел била перничанката да открие съпруга - беглец, но и че идеята за иначе добре спретнатата постановка с бандитите е на дама, чиито съпруг работел тогава в органите на реда.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система