Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 15.03.2005 г.
Пребиха пазач на новостроящ се блок в Мошино
БСП прие рамката на “Коалиция за България”
Христо Марков ще води сините в Перник
Пребиха пазач на новостроящ се блок в Мошино
Ели СТОИЧКОВА
   Пазач на новостроящ се блок бере душа в пернишката болница, след като беше пребит жестоко миналата нощ от неизвестни нападатели. Побойниците се вмъкнали в обекта с цел кражба, научи “Съперник”.
72-годишният пострадал охранявал строеж на “Утинор” в пернишкия квартал Мошино. Две секции от сградата вече са завършени, възрастният мъж бил нает да пази входа, където все още се извършват строително-ремонтни работи. Посред нощ обаче човекът чул необичаен шум. Той предположил, че “неканени гости” се опитват да влязат в сградата, където имало складирани множество материали и строителна техника. Човекът се опитал да предотврати проникването, но бил нападнат и пребит жестоко.
Намерен е в безпомощно състояние чак към 9 часа вчера, когато в обекта пристигнала смяната. Колегата на пострадалия веднага се обадил в полицията и в Бърза помощ. Пребитият охранител е откаран в Многопрофилната болница за активно лечение “Рахила Ангелова”, където е приет с опасност за живота, съобщиха от пресцентъра на РДВР.
Пазачът е настанен в Хирургично отделение. Установено е наличието на множество травми върху едната му ръка и по черепа. Направени са спешни консултации с невролог и неврохирург, пациентът е изследван и на скенер. Вчера следобед от болницата уточниха, че състоянието му е стабилизирано. Назначена му е терапия и в следващите няколко седмици предстои лечение.
От полицията са предприели действия за залавянето на извършителите на тежкото деяние. Назначена е и ревизия за установяване на липсите от обрания строителен обект.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система