Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 23.04.2002 г.
Адска машина поломи жилищен блок
В “Тежко машиностроене” се разбунтуваха за заплати
НЕК загуби съдебното дело за подстанцията в Червена могила
Приватизатори нехаят за поети ангажименти
Адска машина поломи жилищен блок
   Нова бомба избухна миналата нощ в Перник, съобщи говорителят на РДВР Венцислав Алексов. Адската машина се взривила към 5.20 часа в жилищен блок в Пернишкия квартал Изток. Тя била поставена пред апартамент 11, вход “А” на блок 1, намиращ се на ул.”Стомана”. Атентатът е бил насочен към 33-годишния Станислав Г.
Взривната вълна нанесла множество материални щети във входа. За щастие обаче няма пострадали или ранени. Живущите са се отървали само с уплаха. Изкъртени са три входни врати на апартаментите на площадката, на четвъртия етаж, където е била поставена бомбата. Апартаментът на Станислав бил с метална врата и разрушенията върху нея са най-малки. Двете дървени врати на съседните жилища са разбити напълно. Изпочупени са всички стъкла на стълбището от първи до осми етаж. Изкъртена е и мазилката на стълбището на трети, четвърти и пети етаж. Хората, които живеят на четвърти етаж във входа, били у дома си по време на инцидента. Станислав бил в жилището си заедно със съпругата и детето си.
Местопроизшествието е посетено от служители на Регионално звено “Борба с организираната престъпност”, Второ районно полицейско управление и ДОТИ-МВР, град София. Към момента обаче все още не може да се каже какъв е вида и количеството на взривното вещество. Органите на реда са предприели действия за залавяне на извършителите.
Говори се, че преди години Станислав е бил свързан с групировката на Иво Карамански. Предполага се, че атентатът е свързан с бизнес-интереси.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система