Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 08.08.2005 г.
Пандизчия-брезничанин отвлече 16-годишно момче от Перник
КНСБ: Транспортът на горива за социално слабите ще е безплат
Нов шеф ще има ХГ “Любен Гайдаров”
Пандизчия-брезничанин отвлече 16-годишно момче от Перник
Любомира ПЕЛОВА
   Полицаи от РДВР, заедно с колеги-антимафиоти от РЗ БОП задържаха брезничанин, отвлякъл непълнолетно момче. Драмата се разиграла в събота, петнадесетина минути след полунощ, в пернишкия квартал Твърди ливади, уточниха от пресцентъра на РДВР.
Похитителят е 33-годишният И.А., който в момента изтърпява присъда за грабеж в централния затвор в Казичене, Софийско. За примерно поведение от управата на затвора го пуснали в тридневен домашен отпуск. Веднага след като се видял на свобода, пандизчията отвлякъл от дома му 16-годишното момче и го натикал в багажника на лек автомобил Фиат 125. След това с бясна скорост отпрашил към Брезник.
На около километър от дома си, юношата успял да отвори багажника на возилото и да скочи от него в движение. По чудо, въпреки високата скорост, след удара в пътната настилка се отървал само с натъртвания и охлузни рани. Уплашеният младеж веднага алармирал органите на реда за отвличането. След спешни оперативно-издирвателни мероприятия, малко по-късно И.А. бил открит и задържан в съседния квартал Проучване. Оказало се, че пандизчията бързо усетил бягството на 16-годишното момче и почнал да го издирва усилено. Карал е с висока скорост и в бързината Фиатът пропаднал в един от изкопите, направени от “Топлофикация” за подмяна на тръбите по топлопреносната мрежа, по пътя за Брезник.
След задържането, пред органите на реда отпускарят-затворник обяснил, че е отвлякъл момчето, защото закачало 16-годишната му щерка, с която били съученици.
Юношата е извадил късмет, помогнало му е и самообладанието при скока от багажника, твърдят полицаи. Защото пандизчията явно е имал намерение да се разправи с него по друг начин...
РЗ БОП продължава изясняването на подробностите по случая, а И.А. е настанен първоначално за 24 часа в ареста на РДВР, след което вероятно ще бъде върнат в затвора в Казичене.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система