Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 07.09.2005 г.
Инж. Димитров влезе в кабинета на областния управител
Бяла лястовица носи надежда на калкашани
Инж. Димитров влезе в кабинета на областния управител
Любомира ПЕЛОВА
   В последния работен ден миналата седмица новият областен управител на Перник - инж. Иван Димитров, досегашен председател на групата съветници от “Коалиция за България” в минипарламента, встъпи в длъжност. Посрещнат с красив букет от лилиуми, точно в 9 часа той влезе в кабинета на предшественика си Димитър Колев. Инж. Димитров бе придружен от двамата пернишки депутати от левицата Ненко Темелков и Росица Янакиева. Попътен вятър пожела на новия губернатор досегашният зам.-областен управител на регионалната администрация Методи Петров, който го посрещна на входа на областната управа заедно с главния секретар на областната администрация Анелия Стефанова.
Перничани не са виждали вече повече от месец ексгубернатора Димитър Колев, който според подчинените му, използвал в края на мандата си полагащия му се платен отпуск. През последните седмици в публичното пространство се коментираше, че е възможно НДСВ да опита да се пребори за втори мандат за своя човек като реверанс заради “изплесналата” от парламента съпруга на Колев Милена Милотинова. Според споразумението на коалиционните партньори на национално ниво обаче в Перник поста на областен управител бе даден на “Коалиция за България”. При това оценката за работата на ексгубернатора не била блестяща, твърдят запознати.
Надявам се да работим заедно и открито, и да си помагаме, заяви новият областен управител на първата си пресконференция в петък, дадена минути след като влезе в кабинета си. Ще насоча усилията си към решаване на проблемите на хората от региона, ще се старая да защитавам единствено техните интереси, заяви категорично инж.Димитров.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система