Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 30.09.2005 г.
Столично престъпно трио падна в полицейски капан
Разработват стратегия за развитие на Радомир
Миньор ще гони трите точки срещу Рилски спортист
Столично престъпно трио падна в полицейски капан
Илияна ИВАНОВА
   Трима измамници попаднаха в клопката на перничанин, когото опитали да преметнат на централния площад в Перник завчера, съобщи регионалният говорител на МВР Венцислав Алексов. Арестуваните С. М. /38 г./, Р. М. /37г./ и Д. Г. /35 г./ са познати на органите на реда и с други подобни прояви. Многократно са задържани в поделенията на полицията в различни райони на страната.
Престъпното трио действало в Перник по най-тривиалния начин. На площад “Кракра” издебнали нашенец, който теглил пари от банкомат. Тримата се представили като служители на МВР и обяснили, че парите, които са изтеглени от банкомата, са фалшиви и трябва да бъдат подменени. Нашенецът обаче се усъмнил в поведението им и подал сигнал в РДВР, като ги описал. Малко по-късно органите на реда са задържали измамниците. Тримата са жители на столицата. Те остават в ареста на полицията за 24 часа. Работи се по изясняване съпричасността им и към други подобни шмекерии на територията на Перник. По случая е образувано дознание.
От полицията предупреждават, че този начин на измама е стар метод за престъпно печелене на пари. Обикновено мошениците причаквали клиенти на банки или хора, които теглят пари от банкомати. Представят се за служители на МВР или за други държавни чиновници и започвали да убеждават хората, че парите са фалшиви. Ако някой се закачи на въдицата им, те му взимали парите и изчезвали.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система