Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 09.11.2005 г.
126 години полицията е стожер на реда и законността
Черквата в с. Косача стана на 140 години
Пернишко момче гледа към голямото семейство на Формула 1
126 години полицията е стожер на реда и законността
Илияна ИВАНОВА
   С тържествено събрание полицаите от РДВР - Перник отбелязаха вчера професионалния си празник. Гости на тържеството бяха началникът на кабинета на министъра на вътрешните работи Александър Петров, областният управител Иван Димитров, председателят на Окръжния съд Петър Михайлов, окръжният прокурор Радка Петрова, председателят на ОбС Добри Митрев, зам-.кметовете Зоя Асенова и Дончо Лефтеров.
Директорът на РДВР - Перник полк. Тодор Илиев прочете заповед-поздравление от името на ръководството на МВР и лично от името на министъра на вътрешните работи Румен Петков. От създаването си преди 126 години до наши дни българската полиция винаги е била стожер на реда и законността в страната. Продължавайки добрите традиции на полицейската институция, днес всички вие полагате денонощни усилия за осигуряване на добър обществен ред в защита правата и свободите на гражданите и опазвате техния живот и имущество. Постигнатите резултати във вашата работа са реален израз на професионализма и морала на всеки един от вас в едно трудно, изпълнено с много рискове ежедневие, се казва в посланието, изпратено от министър Петков.
От своя страна полк. Тодор Илиев пожела на служителите си много късмет и здраве. Трудът, който ежедневно всички вие изпълнявате, е труден, изпълнен с много лишения, но и изключително благороден, каза още шефът на РДВР.
За постигнати високи професионални резултати и проявена инициативност със Заповед на Директора на Националната полиция с обявяване на благодарност бе награден ст. л-т Емил Любомиров Колев, специалист I-ва степен в НТЛ към РЗ “Полиция” при РДВР - Перник. Със заповед на директора на РДВР - Перник полк. Тодор Илиев за проявена инициативност и постигнати високи професионални резултати при изпълнение на функциите си с обявяване на благодарност бяха наградени служители от РЗ “Полиция” при РДВР - Перник. От сектор “Криминална полиция” бяха отличени петима служители, от сектор “Икономическа полоция” - трима, от сектор СОТ - трима, от Първо РПУ - петима, и от РПУ - Радомир - трима. Колективна парична награда получиха служителите от Научно-техническата лаборатория към РДВР.
Благодарствени писма бяха получени от МВР, Националните служби, Районните дирекции на вътрешните работи в страната, кметове на общини и населени места, частни охранителни фирми, БЧК, областната пробационна служба, граждани от Перник и региона.
Полицаите бяха поздравени и от областния управител Иван Димитров. Уважаеми служители на МВР, в деня на вашия професионален празник от името на правителството на Република България най-сърдечно ви приветствам за високоотговорната мисия, която ежедневно ви изправя пред безброй опасности и неизвестности. Вашият труд често остава скрит за хората, но обществото ви дължи огромна благодарност и признателност. Вие денонощно сте на предния фронт в борбата за личната сигурност на всеки гражданин, каза г-н Димитров.
Тържеството продължи с поднасяне на венец пред паметника на Кракра Пернишки.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система