Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 13.12.2005 г.
18-годишна бургазлийка открита мъртва в мазето на блок
27 души загинаха при катастрофи отначалото на 2005 година
Строят лавки за хората от пазара
18-годишна бургазлийка открита мъртва в мазето на блок
   Мъртво 18-годишно момиче беше намерено в мазетата на жилищен блок в пернишкия квартал Изток в събота. Според официалната информация на РДВР, причината за кончината на девойката засега не била изяснена. Според първоначалните експертизи няма данни за насилие.
Към обяд в събота жители на входа тръгнали към мазето и открили трупа на непознато за тях момиче. Тялото било проснато на стълбите. Ужасените хора веднага позвънили в полицията. При огледа не са открити следи от насилие, няма и данни за нанесени удари. Първоначалните изводи били потвърдени и от направената след това аутопсия. Съдебният лекар установил още, че девойката не е починала от инфаркт или инсулт. Съгласно изискванията за действие при такива случаи, вътрешните органи на 18-годишната девойка са били изпратени за експертиза в столицата. Чак след приключване на изследванията в софийската лаборатория ще стане ясна точната причина за кончината на младото момиче. Ще бъде установено дали девойката е погълнала токсични вещества, включително и наркотици.
От РДВР уточниха само, че извършеното разследване изяснило, че момичето е родом от Бургас. Самоличността й е установена, а родителите й са информирани за трагедията. Починалата се казва Даниела Илиева. Най-вероятно бургазлийката е потърсила контакти с пернишки наркодилъри. И експертизата в столицата вероятно ще потвърди, че причината за смъртта е свръхдоза. Това не е нито първият, нито последният случай, в който наркозависим прекалява с дрогата и /не/волно се разделя с живота. 18-годишната Даниела най-вероятно е имала информация, че в Перник се търгува с качествен хероин на сравнителено ниски цени - една доза може безпроблемно да се намери само срещу пет лева. Миналата година в Пернишкия окръжен съд минаха няколко дела срещу наркомани за намерена у тях еднократна доза, които приключиха с условни присъди. Самите наркодилъри обаче трудно попадат под ударите на Темида, а процесите срещу тях се точат с години. Парадоксалното е, че най-крупните търговоци на смърт успяват да се промъкнат през дупките на законовите процедури. Най-фрапиращ е случаят с Бизона, който според решението на Пернишкия съд трябваше да прекара доста години зад решетките, но ВАС го оправда заради пропуски в досъдебното производство, въпреки че при задържането му от антимафиотите в него бяха намерени стотици дози хероин.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система