Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 15.03.2006 г.
Постери с послания срещу наркотиците разлепиха в Перник
Хванаха сина на Кърпата с хероин за 10 бона
За прозрачност на парите за чистотата настояват от ПДС
Постери с послания срещу наркотиците разлепиха в Перник
Станислава БОЯНОВА
   “Не допускай да си играят с теб” това е посланието на постера, издаден от Община Перник, Общинския съвет по наркотични вещества и Превантивно-информационния център. Той е в рамките на Националната стратегия за борба срещу наркотиците в Република България.
Посланието на плаката е, че приятелския кръг е този, който най-често вкарва младите хора в страната на наркоманното поведение. Важното за тях е да отстояват собствената си позиция и да не се поддават на приятелите, казаха експертите от Превантивно-информационния център. Постера е разлепен в централната градска част и в кв. “Изток”, както и във всички училища и читалища на територията на общината с помощта на доброволци от Българския младежки червен кръст.
Според специалистите той предизвиква размисъл и дава възможност за дискусии и провеждане на ефективни занимания с цел превенция.
Постерът е със зелен фон, на който са изобразени бели плочки за домино. Ефектът на доминото е известен. Сривът на опорната точка, повлича и останалите. Една плочка падне ли, след нея падат всички, т.е. едно неправомерно действие може да даде тласък към други такива. Понякога една погрешна стъпка, може да доведе до необратими последици и да разруши това, което е градено толкова дълго. Доминото върху постера е подредено под формата на буквата “S”, която може да се тълкува като сейф, споделиха специалистите от Превантивно-информационния център
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система