Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 04.04.2006 г.
Собственик на обменно бюро арестуван за крупни измами
Приключи делото срещу наркодилър заловен с 301 дози хероин
Собственик на обменно бюро арестуван за крупни измами
Илияна ИВАНОВА
   Собственикът на бившето обменно бюро “Жоки” бе задържан от органите на реда заради извършени от него измами за повече от 600 000 лева в периода от 2001 до 2004 година, съобщи регионалният говорител на МВР Венцислав Алексов.
Незаконните действия на бившия лихвар са разкрити от служители на сектор “Икономическа полиция”. Специалистите са установили, че за 4 години 34-годишният Г. Н. е преметнал десетина перничани, като ги е завлякъл общо с крупната сума. Мошеникът е сключвал договори за продажба или покупка на валута и е издавал Записи на заповеди на клиентите си. Обещавал им е, че ще смени валутата на по-изгоден курс или е убеждавал клиентите да обменят левовете си в долари на по-висока цена. До края на 2005 година потърпевшите се надявали да получат обещаните средства от Г. Н. Наскоро загубили търпение и започнали да подават жалби в РДВР - Перник. По сигналите в ареста на дирекцията е арестуван бившият собственик на обменното бюро. Той остава в ареста за 24 часа. По случая е образувано дознание по чл. 211 от НК за извършени измами в особено големи размери.
От полицията предупредиха, че е възможно да има и други измамени граждани. Нека излъганите да се обадят в РДВР - Перник или на тел. 166. Тези, които пожелаят, ще останат анонимни.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система