Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 27.06.2006 г.
Радомирският кмет обещава референдум
Кредит от 18.5 млн. Евро получи "Стомана Индъстри"
Радомирският кмет обещава референдум
Любомира ПЕЛОВА
   Гневните жители на застрашените от идеята за депониране на столични бали с боклук радомирски села отново излязоха на протест, заявявайки категоричната си позиция да запазят с всички позволени и както стана ясно - непозволени от закона средства, чистотата на земята, водата и въздуха на своя край.
В петък протестиращите край с.Извор за пореден път спряха движението по шосето София - Кюстендил и се наложи да се намесят органите на реда, за да освободят платното за автомобилите.
Вчера най-сетне в читалището на Кленовик се е осъществила срещата между градоначалника на общината Златко Стойчев и инициативните комитети от селата. По време на разговорите, освен основния проблем със столичните отпадъци, местните жители са поставили и проблеми, свързани с благоустрояване на селищата около Колош планина.
Участници в срещата съобщиха, че кметът Стойчев е обещал референдум за използването на старите котловани на рудник "Иван Русев" като депо за битовите отпадъци на София, спешно заседание на Общинския съвет днес и поименно гласуване на решението за боклука.
Местни минипарламентаристи заявиха, че до редакционното приключване на броя никой не ги е канил на сесия - редовна или извънредна.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система