Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 31.07.2006 г.
Наши ученици ще пишат за Априлското въстание
Протестна декларация гласуваха съветници
На съд перничанин, карал с табели - менте
Наши ученици ще пишат за Априлското въстание
Станислава БОЯНОВА
   Кметът на Община Сливен Йордан Лечков е изпратил покана до началника на Регионалния инспекторат по образованието Ваня Коконова във връзка с провеждането на Националния ученически конкурс за мултимедийни проекти. Проявата е по повод 130-годишнина от Априлското въстание. Нейната цел е да стимулира творческото мислене на младите хора, чрез използването на информационните и комуникационните технологии, както и да формира активно отношение към събитията от Април 1876 година.
В конкурса могат да участват всички български ученици, независимо дали учат в нашата страна или в чужбина. Изискванията към проектите е да отговарят на темата на конкурса "130 години от Априлското въстание". В тях могат да бъдат включени участниците, местата, датите и събитията свързани с въстанието. По решение на авторите в работите им също могат да бъдат пресъздадени исторически факти и нови данни за събитието. Няма ограничения в сложността и съдържанието на мултимедията, в използвания формат и обем. Всички проекти трябва да бъдат изпратени до 15 октомври на адрес Община Сливен, бул. "Цар Освободител" №1.
Творбите ще бъдат оценявани от комисия, определена от просветното министерство. Финалистите ще бъдат обявени в навечерието на 1-ви ноември - Денят на народните будители. Церемонията по награждаването ще се състои в тържествената зала в град
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система