Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 07.09.2006 г.
Умишлено спъват малкия и средния бизнес
Кюстендилец пласирал фалшиви двайсетачки, плащал с тях вафли и цигари
Умишлено спъват малкия и средния бизнес
Любомра ПЕЛОВА
   Любомир Жотев - председател на СРС "Подкрепа"
- В две от включилите се в протеста завчера фирми има и наши синдикални членове. И ние сме тук, на мястото на мирния протест, защото сме длъжни да защитим правото им да работят, да изхранват семействата си. Подкрепяме напълно тяхното единствено искане - да бъде спазен законът. Още повече, че те са теглили банкови заеми, ипотекирали са жилищата си , купили са нови автобуси на лизинг, сега им пречат да работят и да изплащат заеми и ипотеки. Тук са над двеста човека, чиито семейства могат да останат не просто без средства за препитание, но и без покрив.
СРС "Подкрепа" твърди съвсем отговорно, че договорите на протестиращите фирми са напълно законни. В момента сме свидетели на това как държавни служители си превишават правата.
Докато съдът не се произнесе, договорите, подписани от кмета на общината са валидни. Не е без значение и фактът, че гражданите, които плащат своите данъци и такси, имат право да пътуват сигурно и комфортно. Няма резон фирми, които плащат осигуровки, сключили са редовни трудови договори със своите работници, внасят си данъците в общината, сега да бъдат поставяни на колене и да им се пречи да извършват предмета си на дейност. Аз съм категоричен - с умисъл или без умисъл, но сме свидетели на това, че в момента се пречи на малкия и средния бизнес да се развива. Със съдействието на държавната и изпълнителната власт се подкрепя монополът в транспорта.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система