Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 12.09.2006 г.
Кристин пак на съд
Почерпени перничани пращат пожарната за зелен хайвер
Кристин пак на съд
Любомира ПЕЛОВА
   Ясна е датата на новото дело, свързано с жестокото убийство на 16-годишния Кристиян Емилов. Софийският апелативен съд е насрочил първото съдебно заседание по жалбата, подадена от защитниците на признатия за убиец на своя съученик Кристин Петров - адвокатите Марковски и Велинов, за 28 септември.
Пернишкият Окръжен съд наложи на Кристин наказание от 11 години лишаване от свобода, една от които той реално вече е изтърпял от момента на задържането му след кървавото убийство. Кристин навърши пълнолетие в затвора.
На последното съдебно заседание в Перник, преди да бъде прочетена присъдата, той заяви, че не се признава за виновен. Въпреки това освен тежката присъда -11 години решетки при максимален срок от 12 години, когато подобно престъпление е извършено от малолетен, по решение на Окръжната институция на Темида той ще трябва да изплати и по 100 000 лв кръвнина на родителите на Кристиян, чиито живот юношата отне.
Ангажираните със защитата на Кристин юристи обжалват присъдата, защото според тях няма преки доказателства, че именно той е отнел живота на Кристиян. Припомнят, че единствените показания той е давал в ролята си на свидетел.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система