Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 13.11.2006 г.
Месец на кандидат - студента в Младежкия дом в Мошино
КНСБ иска гаранции за съкратените от "Комуналстрой"
Месец на кандидат - студента в Младежкия дом в Мошино
Ставислава Боянова
   "Месец на кандидат-студента" организира за втора поредна година Районният младежки дом в Мошино, информираха от там. Инициативата се осъществява със съдействието на големи български университети и средни училища от Перник. Кампанията ще започне на 16 ноември, когато в нашия град ще бъдат водещи преподаватели от Техническият университет в София и ще приключи на 20-ти декември. В рамките на проявата зрелостниците от гимназиите ще имат възможност да се срещнат лично с преподаватели и от Нов Български Университет, Химико-технологичният и металургичен университет, Минно - геоложкият университет, Висшето транспортно училище, Специализираното висше училище по бибилиотекознание и информационни технолигии, Висшето строително училище, Югозападният университет в Благоевград и др.
Избора на университети, е направен след проучване сред пернишките ученици относно желанията им да продължат образованието си във висши учебни заведения. Целта на инициативата е свързана с максималното улесняване на достъпа до информация на младите хора. В рамките на тези срещи те ще получат информация за условията на кандидатстване, специалности, конкурсни изпит, учебни програми, такси.
След проведения през миналата година "Месец на кандидат - студента" много момичета и момчета от нашия град са студенти в Химико-технологичния и металургичен университет, Нов български университет и други, споделиха от Районния младежки дом.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система