Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 05.01.2007 г.
20-годишен младеж се хвърли от деветия етаж в Перник
Перничани искат по-високи пенсии
20-годишен младеж се хвърли от деветия етаж в Перник
Илияна ИВАНОВА
   Полицията в Перник разследва мистериозна смърт на 20-годишен младеж. По данни на очевидци Мартин П. Т. се е хвърлил от площадката на деветия етаж на блок в центъра на града миналата нощ и загинал на място на плочките пред входа. Засега не са ясни мотивите за самоубийството, казаха от пресцентъра на Областната дирекция на полицията.
Сигнал за инцидента е подаден в дежурната част половин час след полунощ вчера. На място е изпратен патрулен екип, пристига и линейка. Установено е, че младежът, лежащ на плочките пред бл. 26 на ул."Отец Паисий", е мъртъв. Има и свидетели на случилото се, които категорично твърдят, че става въпрос за самоубийство. Въпреки това по случая е заведено дознание, което ще установи какво точно се е станало миналата нощ.
Според информацията от полицията загиналият Мартин е живеел в същия блок. Близки на почерненото семейство казаха, че жилището им се е намирало на шестия етаж. Никой от съседите обаче не можа да го идентифицира като свой познат вчера. Хората твърдяха, че изобщо не са чули шумове миналата нощ. Изненадани бяха, че изобщо е идвала полиция и че пред домовете им се е разиграла подобна трагедия. Стриктно заобикаляха обаче мястото на инцидента пред входа. Рано сутринта някой беше измил тротоара и примесената с кръв вода се стичаше по улицата надолу. Някои споделиха, че през нощта са чули изстрели, но не можаха да уточнят в колко часа е станало това.
Една от версиите, по които се работи, е че любовни разочарования са подтикнали младежа да предприеме фаталната стъпка. Няма данни да е бил наркоман или да се е занимавал с престъпна дейност.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система