Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 24.06.2002 г.
Разфасованият станал жертва на любовен триъгълник
Петъчен екшън заради водата в Перник
Празнува бастионът на българската енергетика
Засичат електромерите преди поскъпването
Разфасованият станал жертва на любовен триъгълник
Яна МЕТОДИЕВА
   Криминалисти от РДВР-Перник, от национална полиция и от софийското Девето РПУ задържаха извършителите на убийството на мъжа, чийто труп бе открит разчленен до с.Бабица. Полицаите задържаха 27-годишния професионален касапин Калин Петров, който нарязал трупа на мъжа на любовницата си. Освен него е арестувана и 26-годишната Мариана Данаилова - Костадинова, която застреляла съпруга си преди това, съобщиха от Прокуратурата. На 11 юни близо до с.Бабица, Брезнишко, две деца намериха торса и крайниците на мъж на средна възраст, с татуировка на дясното рамо, изобразяваща паяк скарабей. Специалисти тогава предположиха, че разчленяването е извършено много професионално.
Прокурорът Емил Владимиров от пернишка Окръжна прокуратура съобщи, че главата е намерена в четвъртък сутринта край София. Мястото, където е била заровена, е посочено от самия Калин. Същия ден двамата убийци са задържани и докарани в ареста на пернишката следствена служба. По-късно са разпитани от съдия като Калин е направил пълни самопризнания. Мариана твърдяла, че не знае нищо.
Причината за жестокото убийство бил любовен триъгълник, съобщи Владимиров. Трагедията станала в квартал “Люлин”, София, в апартамента на Мариана и Милен. Жената е застреляла съпруга си, докато е спял в леглото. В същата стая е спяло и 5-годишното им дете. В хола се бил настанил и приятелят на Мариана, Калин, който работел в транжорна. Според признанията му той често ходел в дома на съпрузите. След убийството Калин Петров разчленил трупа в банята ,частите от тялото напъхали в чували. В последствие торса и крайниците били изхвърлени край с.Бабица. Убитият Милен е военен, работил е в Горна Баня.
При оглед в мазето на единия от убийците е намерен пистолетът, с който е стреляно, а също и много други безспорни доказателства за престъплението. В петък пернишкият Окръжен съд остави двамата в ареста. Софийското следствие ще продължи работата по случая.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система