Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 21.02.2007 г.
Драгановеца боледува зад граница, отложено и влизането в затвора за наркотици
23-годишна загина при тежка катастрофа на Е-79 вчера
Драгановеца боледува зад граница, отложено и влизането в затвора за наркотици
Любомира ПЕЛОВА
   За пети пореден път Районният съд в Радомир отложи делото срещу 50-годишния пернишки бизнесмен Стоян Кръстев, известен като Драгановеца, обвинен в хулиганство и принудителното задържане на фолкзвездата Тони Дачева. Грозната история се случи на 15 септември 2005 година. Певицата бе поканена тогава да участва в закриването на сезона в комплекс "Райски кът" край язовир "Пчелина". След изпълнението й обаче Драгановеца я "арестува" заедно с осветителката й Диана Тонева. Едва след намесата на радомирски полицаи и антимафиоти от НС БОП, извикани от приятеля на Дачева Найден Милков, двете жени бяха овободени.
Срещу Драгановеца бе повдигнато обвинение за хулиганство, принуда и заплаха с убийство, отправени към Дачева и един от полицаите по време на ареста му.
На съдебното заседание преди месец адвокатите му Елена Тодорова и Марин Марковски уведомиха служителите на Темида, че подзащитният им има желание да сключи споразумение с прокуратура и процесът да приключи по реда на съкратено съдебно производство. За да стане това обаче, Кръстев трябва да се върне в България. От близо половин година той е в чужбина. Пред съда бяха представяни документи, според които той се е лекувал най-напред в Италия, по-късно в Македония. През януари адвокатите му твърдяха, че Драгановеца е заявил готовността си до две седмици да се върне в България и процесът да приключи. Това обаче не се случи, а съдебният състав глоби защитата му 200 лв, тъй като не е успяла да призове клиента си за вчерашното заседание. Междувременно с болежките си Кръстев е успял да издейства и отлагане изпълнението на тригодишната присъда за разпространение на наркотици. Делата и по този случай се точиха близо пет години по всички съдебни инстанции, докато се стигна до окончателното решение на Върховния касационен съд от октомври 2006 година, по силата на което Кръстев трябваше да влезе в затвора. Драгановецът обаче продължава да боледува в чужбина и успя временно да отърве решетките.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система