Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 06.04.2007 г.
П. Стоянов: Изборите за евродепутати са много важни за бъдещето на страната ни
Жестоко пребиха председателя на Инициативния комитет "Да спасим Студена"
П. Стоянов: Изборите за евродепутати са много важни за бъдещето на страната ни
Юлия КУЛИНСКА
   Президентът Петър Стоянов, който е лидер на СДС и кандидат за евродепутат гостува на перничани. Той беше посрещнат от кмета на Община Перник инж. Антоанета Георгиева и привърженици на синята партия с цветя и приветствени думи. Заедно с него в срещата-разговор взеха участие кандидатите на народни представители в Европейски парламаент Валери Белчев и Петър Славов.
Изборите за евродeпутати са изключително важни за всички българи и за бългаските кметове, защото бъдещето на родината ни и на общините вече трябва да бъде разглеждано през погледа на членството ни в обединена Европа, каза кметътъ инж. Антоанета Георгиева. Не без значение българското представителство в Европейския парламент. Аз имам възможността да работя в Комитета на регионите като представител на българските местни власти и да имам представа как Европа защитава интересите на регионите и как ги отстоява в Европарламента. В него трябва да изберем достойни представители на нашата страна, готови да защитават интересите на страната ни, на жителите й и на българските общини, каза още пернишкият градоначалник.
СДС има най-добрата листа за евродепутати в България, каза Петър Стоянов. В нея са включени хора с опит и млади експерти, които са с много добро образование и специализации в чужбина, знаят по няколко езика и са работили в престижни фирми на Запад. Те са готови да се борят и да отстояват интересите на България и на българските граждани по начина, по който го разбираме ние. СДС има най-подготвените хора и най-качествена програма, защото в ЕС защитаваш интересите на страната си непрекъснати договорености, преговори, разговори. Там няма дружба от векове за векове, а също и няма врагове, с които да се бориш, за да унищожиш докрай, както беше при комунизма. В Евросъюзът си заобиколен от партньори и приятели, с които на равноправна основа защитаваш интересите на страната си. Затова е много важно какви представители ще имаме в Европарламента. Ние ще се борим за това в страната ни да има ниски данъци, за да привлечем инвеститори. Затова всички трябва да излезем и да гласуваме, каза още Петър Стоянов.
Валери Белчев и Петър Славов разказаха на присъстващите какво са свършили сегашните десни български евродепутати в Европейския парламент. Те са се присъединили към инициатива, която иска премахването на изискването на минимален акциз върху производството на спиртни напитки, както и против хармонизацията на данъците на всички страни-членки на ЕС. Кандидат- евродепутати от листата на СДС обещаха да работят единствено за интересите на страната ни и да защитават правата на българите в Европарламента.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система