Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 04.07.2002 г.
Полицейски атрибути открити в Мерцедес
Бездушие обрича на гибел бездомници
БСП умува за кметски кандидатури
Полицейски атрибути открити в Мерцедес
   Органите на реда иззели пистолет, патрони и бронежилетка
Боен пистолет, боеприпаси и бронежилетка откриха органите на реда при проверка на лек автомобил в Перник, съобщи говорителят на РДВР Венцислав Алексов.
На 2 юли на площад Кракра при извършване на полицейска проверка автопатрул на Първо районно полицейско управление спира лек автомобил “Мерцедес 190”. Возилото - синьо на цвят, с държавен контролен номер РК 43 94 Т било управлявано от 30-годишния Росен Е., от Перник. В колата се возил и 27-годишният перничанин Младен Б. При извършване оглед на автомобила полицаите открили боен пистолет Тт, с изтрити номера, 12 броя, патрони 7,62 мм и бронежилетка с надпис “Полиция”. Всичко това е иззето от полицейските служители, които продължават работа по случая.
През последните месеци на територията на страната бяха регистрирани случаи на нападения от лъжеполицаи над преминаващи автомобили по главни пътни артерии.
Въоръжен грабеж над македонски граждани бе регистриран на 11 юни и на главен път Е-871 в района на гара “Александър Димитров”, близо до радомирското село Извор. Там лек автомобил с неустановена марка и включена синя лампа спира принудително лек автомобил “Застава”. Бандитите, въоръжени лица, с отличителни знаци “Полиция” изкарват двамата македонски граждани и ги връзват с белезници. След това ги пребиват и им отмъкват принудително 1 000 евро, 5 000 денара и мобилен телефон “Нокиа”.
Заради зачестилите подобни нападения от МВР предприеха действия за издирване на лъжеполицаите

Европейски спецове посетиха местната ветеринарна служба
Четирима представители на Европейския съюз се срещнаха вчера с експерти от местната ДВСК.
Експерти от Дания, Финландия, Белгия и Франция са обсъждали с местни специалисти начините за идентификация и регистрация на домашните животни. Това е изискване към всички страни от Европейския съюз или кандидат-членки. Целта е да се сведе до минимум риска за износ на некачествено месо или животински продукти. Контролът обхваща месото, което се изнася за европейските страни. Чрез идентификацията и регистрацията на домашните животни ще се изготви национална база данни. Тя е важна част от контрола тъй като чрез нея ще се проследи броят на животните, тяхното движение и популация.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система