Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Invisible kid
|
Пуснато на: Пет Ное 16, 2007 11:15 am Заглавие: |
|
|
Мисля си дали да не сменим името на темата |
|
Върнете се в началото |
|
|
Тиана
|
Пуснато на: Пет Ное 16, 2007 6:13 pm Заглавие: |
|
|
Хаха, selskooro, майка ми е учителка по музика и корепетитор Така че съм поне мъъъничко наясно с тия нещица Колкото до серенадата, благодаря за предпожението, но след като веднъж са ми изнасяли серенада на китара с песента Nothing Else Matters, едва ли бих понесла някой кючек А цветята си ги обичам и не бих се отнесла така зле, че да ги изхвърлям през прозореца
А относно това дали си ограничен или не - няма как да знам. Именно затова сложих и този въпросителен знак По-скоро това беше въпрос, но както и да е, не целя да се засягаш и се радвам, че не го правиш
Нито ти ще промениш мнението ми към нещо, което не харесвам, нито аз твоето. Просто си приказваме _________________ ...безмълвен, тихичко заглъхна неизвикан вик... |
|
Върнете се в началото |
|
|
RadSalad
|
Пуснато на: Пет Ное 30, 2007 1:26 pm Заглавие: |
|
|
даже не искам да говоря за дискотеки и тям подобни...
само искам да кажа - жив и здрав да е Краси,че все още го има MAZE - последния пристан за нормално прекрване вечер в Перник...
за съжаление,Зинк си отиде безвъзвратно...преди месец два се качвах да погледна какво става...майка плаче братя...ще го видите...
то и без това от много време на сам,още преди РЕМОНТА беше изпята песен,ама сега вече няма нищо общо...
това ми е мнянието... |
|
Върнете се в началото |
|
|
sladko eme
|
Пуснато на: Пон Дек 17, 2007 7:06 pm Заглавие: |
|
|
Най-яката дискотека е <dreams> срещу Billa
Редактирано от Ramires
Моля, уважавайте родния си език! |
|
Върнете се в началото |
|
|
Kendjiro
|
Пуснато на: Пет Мар 07, 2008 10:15 am Заглавие: |
|
|
sladko eme написа: | Най-яката дискотека е <dreams> срещу Billa
Редактирано от Ramires
Моля, уважавайте родния си език! |
И още по яка е когато се съберат и околните села също и тези "мафиотчетата" направо е диско мечта. |
|
Върнете се в началото |
|
|
perco
|
Пуснато на: Пон Мар 31, 2008 2:05 pm Заглавие: |
|
|
Селския пич, що се опитваш да ни убедиш, че лайната на вкус са като пиле, пък даже това било пернишкия дух да се яде лайна. Слушай си маснотиите, лапай мезенце и прокарвай с ракийка и остави другите хора да живеят по собствено усмотрение |
|
Върнете се в началото |
|
|
leia1280
|
Пуснато на: Съб Апр 26, 2008 7:05 pm Заглавие: |
|
|
selskooro написа: | Ееее много ясно, че ще се слуша само чалга!! То това е музика, другите простотии къде ги слушате не са!!! Некакви английски, американски и к'ви ли не чернилки слушате!!! К'ви българи сте вие бре?? Я си викни оркестърче на живо да ти прави кеф, пък и бахти яките песнички има!! Само кючек, сръбско, чалга - това е истината!! Бутнеш 10 кинта на клавиристчето и му каеш "Айде бате, подкарвай Арабия Сашко - Безценно Пък и по пернишко има страшно много добри музиканти ( питайте Dj Боби , той ги знае )
Само тая музика и гравоското оро - това е истината и пернишкия дух. |
Абе душа ти няма ли да спреш да обсъждаш Боби,а?Какво е това ти ще казваш кой кого да пита.Я да спреш вече всички разбрахме че си ФЕН НОМЕР 1 на Боби ама вече прекаляваш. Относно добрите дискотеки в ПЕРНИК няма такава.DREAM се опитва нещо,но не става!!! София е по добрия вариант да се забавляваш!! |
|
Върнете се в началото |
|
|
selskooro
|
Пуснато на: Съб Апр 26, 2008 7:49 pm Заглавие: |
|
|
[quote="leia1280"][quote="selskooro"]Ееее много ясно, че ще се слуша само чалга!! То това е музика, другите простотии къде ги слушате не са!!! Некакви английски, американски и к'ви ли не чернилки слушате!!! К'ви българи сте вие бре?? Я си викни оркестърче на живо да ти прави кеф, пък и бахти яките песнички има!! Само кючек, сръбско, чалга - това е истината!! Бутнеш 10 кинта на клавиристчето и му каеш "Айде бате, подкарвай Арабия Сашко - Безценно Пък и по пернишко има страшно много добри музиканти ( питайте Dj Боби , той ги знае )
Само тая музика и гравоското оро - това е истината и пернишкия дух.[/quote]
Абе душа ти няма ли да спреш да обсъждаш Боби,а?Какво е това ти ще казваш кой кого да пита.Я да спреш вече всички разбрахме че си ФЕН НОМЕР 1 на Боби ама вече прекаляваш. Относно добрите дискотеки в ПЕРНИК няма такава.DREAM се опитва нещо,но не става!!! София е по добрия вариант да се забавляваш!! [/quote]
Добре душа, специално заради теб спирам с всякакви коментари повече по тая тема !!! Извинявам се ако съм прекалил с нещо ... А по отношение на забавалението- аз навсякъде мога да се забавлявам- няма Перник, няма София, няма Радомир |
|
Върнете се в началото |
|
|
leia1280
|
Пуснато на: Съб Апр 26, 2008 7:55 pm Заглавие: |
|
|
selskooro написа: | leia1280 написа: | selskooro написа: | Ееее много ясно, че ще се слуша само чалга!! То това е музика, другите простотии къде ги слушате не са!!! Некакви английски, американски и к'ви ли не чернилки слушате!!! К'ви българи сте вие бре?? Я си викни оркестърче на живо да ти прави кеф, пък и бахти яките песнички има!! Само кючек, сръбско, чалга - това е истината!! Бутнеш 10 кинта на клавиристчето и му каеш "Айде бате, подкарвай Арабия Сашко - Безценно Пък и по пернишко има страшно много добри музиканти ( питайте Dj Боби , той ги знае )
Само тая музика и гравоското оро - това е истината и пернишкия дух. |
Абе душа ти няма ли да спреш да обсъждаш Боби,а?Какво е това ти ще казваш кой кого да пита.Я да спреш вече всички разбрахме че си ФЕН НОМЕР 1 на Боби ама вече прекаляваш. Относно добрите дискотеки в ПЕРНИК няма такава.DREAM се опитва нещо,но не става!!! София е по добрия вариант да се забавляваш!! |
Добре душа, специално заради теб спирам с всякакви коментари повече по тая тема !!! Извинявам се ако съм прекалил с нещо ... А по отношение на забавалението- аз навсякъде мога да се забавлявам- няма Перник, няма София, няма Радомир |
оки,душа |
|
Върнете се в началото |
|
|
vehtiq
|
Пуснато на: Сря Юли 02, 2008 6:26 pm Заглавие: |
|
|
ТВА СЕЛСКОТООРО Е МЕГА ДОЛЕН СЕЛЯНДУР ДОРИ И ЗА ПЕРНИК,НЯМА ЛИ КОЙ ДА ГО ИЗСЕЛИ В ЧУКОТКА С ТЕМ ПОДОБНИТЕ МУ СЪГРАЖДАНИ И ЕСТЕСТВЕНО С ОНЗИ ПУСКАЧ НА МУЗИКА КОИТО СЕ Е ТИТУЛОВАЛ КАТО ДИСКО ЖОКЕР,ЕБАТИ КАК ГИ ТЪРПИТЕ ТЕЗИ ОТРЕПКИ?НЯКОЛКО ПЪТИ ПО РАДИОТО СЪМ ГО ЗАСИЧАЛ ТОЯ ПЕРГИШ,ОСВЕН СТОМАШНО НЕРАЗПОЛОЖЕНИЕ МАЙ ДРУГА ЕМОЦИЯ И УСЕЩАНЕ НЯМА...НО ДОКАТО ИМА ТЪПАЦИ ТАКИВА ОТРЕПКИ ЩЕ СА НОМЕР 1..ЗА СЪЖАЛЕНИЕ.. |
|
Върнете се в началото |
|
|
krasavicata
|
Пуснато на: Пет Авг 15, 2008 10:54 pm Заглавие: |
|
|
Че Гевара |
|
Върнете се в началото |
|
|
krasavicata
|
Пуснато на: Нед Авг 17, 2008 9:00 pm Заглавие: |
|
|
хвалят ми много Дриймс , но не съм ходила в нея. Няма кой да ме заведе
иначе Маракеш го видях отвън и е перфекто, чувам за билярд и че е и на открито - значи -пиша му 6 |
|
Върнете се в началото |
|
|
tanqsofia
|
Пуснато на: Чет Юни 30, 2011 8:59 am Заглавие: |
|
|
Че то има ли дискотеки в Перник изобщо...те не могат да се нарекат така... |
|
Върнете се в началото |