Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Нед Фев 22, 2004 8:12 pm Заглавие: |
|
|
be ti si mnogo interesen chovek. kaji ti na kolko 4RD ta si. Moite sa dostatychno za da konsumiram alkohol dori i v US  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
West_boy13 Гост
|
Пуснато на: Пон Фев 23, 2004 6:41 pm Заглавие: Dobre Togava |
|
|
Zna4i si ili na 21 ili nad 21.E ve4e ima za6to da ti vikam kako.Moite pak sa nedostata4no za da konsymiram alkohol dori v BG>No tva ne e mnogo kofti 6toto ot reme na vreme piivam ama bez da prekalqvam.E tva e dobre 4e si po big ot men -trqbva vse pak da znae6 4e si ima6 rabota s edin 6iban izrod-pyberted.Maitapq se be-zzna4i ako te pitam ne6to seriozno 6te moze6 da mi otgovori6 nali.Vse pak si s po golqm staz ot men HEHEHHE.Are 4e otka4ih na Prodigiy |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Biora

|
Пуснато на: Пон Фев 23, 2004 7:40 pm Заглавие: |
|
|
ok. ne razchitai na prekalena serioznost ot moja strana, ne sym neino prevyplyshtenie a za pubertetstvoto,,, shto ne probvash njakoi forum na mmtv ili njakoi irc chat. moje bi ne sa ti intersni vsyshtnost oshte kolko pyti shte se metamorfizirash  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
West_boy13 Гост
|
Пуснато на: Вто Фев 24, 2004 7:52 am Заглавие: KAko are stiga ve4e |
|
|
NE sam se morfiziral tva e istina az sam na 15(dobre de navar6vam gi prez mart)taka 4e!!!Nebe za6to misli6 4e iskam da si seriozna-za kvo mi e tova.A v MM kato vlezna i povra6tam-ebasi nemoga da razbera kakvo tolko e interesno da se psyvame za nqkakva pesen hahahahahahh. V Mircata kogato vliazm v Sofia po4vam da psyvam vsi4ki i mnoo me kickvat.Abe nai si e dobre da si lafq s nqkoi ot Pernik.>Tva e grada koito me interesyva(osven Burgas estestveno).Are dano do proletnata vakanciq ima napredak v remonta na Turgovska |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BaiHai
|
Пуснато на: Сря Юни 23, 2004 9:02 pm Заглавие: |
|
|
У "Дворецо " си е супер кога и да ойдеш се си има купон е верно че по некога не може да си намериш места, но кво да се праи че требва да се оди от по-рано  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dj Stormi_G

|
Пуснато на: Сря Юли 28, 2004 10:16 pm Заглавие: Dvoreca |
|
|
Da ne sam lud!!!Tam daje ne iskam i da vlizam!!!Stava vav The hole,Maze,Fagi,Play and more... _________________ http://www.radio.dir.bg/net.htm
BG Radia |
|
Върнете се в началото |
|
 |
drm Гост
|
Пуснато на: Нед Яну 16, 2005 10:58 am Заглавие: |
|
|
v dvoreco se edno nesum v restorat a se edno sum v nekoia katedrala ot 15/16 vek tam nema se vurnem pove4e  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
krasavicata

|
Пуснато на: Пон Авг 18, 2008 9:52 pm Заглавие: |
|
|
aaaa Dvoreca na men mnogo mi haresa.......strahotno mqsto....tochno taka- jiva muzika,orkestyr,horo....pylni masi s deca,mladeji,aktivna vuzrast,vyzrastni i treta vyzrast - vschki na edno mqsto i e mnogo vesello... Svatbenoto tyrjestvo bih iskala da si go napravq tam!!!!
Hranata e chudesna - nai hubavite gotvachi---vkusno,apetitno,sublaznqvashto.....i pitieto ti vurvi...
Muzika,tanci do zori...ne mi se e stavalo da si hodq kato ida tam
Za men e mqsto nomer 1
Edit
Кирилица моля... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|