Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Gaca
|
Пуснато на: Нед Юли 18, 2004 9:13 am Заглавие: |
|
|
Самочувствието би трябвало да се гради на оценката, която си даваме, на това как се възприемаме. Много често обаче се гради на това как ни възприемат околните. Човек без самочувствие е комплексар. Самочувствието се гради постоянно. Понякога обаче може да го сбъркаш със самовлюбеност и т.н. Не съм казала, че е добре човек да няма самочувствие..Дори напротив, за да бъдеш истионска личност, самочувствие ти трябва...Но самочувствие без покритие? За хай гъзарките не ми се говори. Ще трябва да изпиша прекалено много. А пък за външния вид на мъжете..всеки човек трябва да се поддържа малко или много. Не да му става фикс идея, но все пак.. А пък го и казах просто така... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
krisy Гост
|
Пуснато на: Вто Авг 03, 2004 3:24 pm Заглавие: |
|
|
Bravo, Ramires, dostoino zashtitavash 4esta na perni4anki.
tezi "seliani" neznam zashto imat dostup do tozi forum, ako e vuprosa da pishesh kakvoto i da e i da pluesh na liavo i nadiasno, tuk ne e miastoto. A i jenite sa tolkova hubavi kolkoto mujete zaslujavat te da budat! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Biora

|
Пуснато на: Сря Авг 25, 2004 9:37 pm Заглавие: |
|
|
JAG написа: | Gotini gadjeta li sa pernichankite hmmmm- gotini sa , no za sajalenie si stradat ot parichnia kompleks koito e obzel ciala Balgaria. Dosta sam obikolil BG i smiatam che sa nai krasivite momicheta v BG, no tova ne gi pravi nishto poveche ot krasivi . Na koito tova mu sitga - dobre doshal v Pernik No ne mislia che na edin sebeuvajavasht se maj tova triabva da mu e dostatachno -smo hubava jena, tia e do vreme. Pisna mi ot hubavi naduti sashtesva, no za sajalenie mai varviat raka za raka - naduto i hubavo. Da me izviniat vsichki hubavi pernichanki, ako ne popadat v grafata naduti, no drugi ne sam sreshtal...... Nadiavam se pone niakoia da me razubedi v tova koeto sam vidil Pak i da ne zabraviame che ima 6 miliard mnenia na tazi Zemia  |
po-goljamata chast ot momichetata v PK se prodavat. radvam se da chuja nai-setne maj koito naistina da e umoren ot vsichko tova. komplimenti. ako ima oshte trima kato teb moje bi neshto shte se promeni. ne che mi puka kakvi sa momichetata v PK. az sam az i ako njakoi iska da me sloji pod njakoi obsht pokazatel si e negov problem. njama da se varja. zashtoto i az sam umorena ot maje koito sa samo krasiva no jalka fasada na neshto koeto nikoga njama da postignat po tozi nachin.
KAKVI DA SA MOMICHETATA V PERNIK OSVEN PRODAJNI KOGATO MAJETE NE MOGAT ILI NE ISAKT DA GI PRIVLEKAT PO DRUG NACHIN!
vsashtost mislja che vseki koito obsyjda temata e ot njakoi strana na barikadata. az ne sam ot nikoja strana i zatova --ARRIVEDERCI! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
betti Гост
|
Пуснато на: Съб Окт 02, 2004 11:01 am Заглавие: da go duhash |
|
|
ВЗЕМЕТЕ СЕ СТЕГНЕТЕ МАЛКО МОМИЧЕТА,НИКОЙ НЕ Е ЛЮБИТЕЛ НА ЛОЕНИТЕ ТОПКИ [/quote]
ДА ГО ДУХАШ ,/ поздрав от едсна лоена топка/  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Don_Ninoff Модератори

|
Пуснато на: Вто Окт 05, 2004 5:03 pm Заглавие: Re: da go duhash |
|
|
ДА ГО ДУХАШ ,/ поздрав от едсна лоена топка/ [/quote]
Готово бе лоена топко
самоче вместо да ругаеш и псуваш хората които ти казват истината вземи направи нещо по въпроса за да няма от какво да се обиждаш
няма да ти трия мнението въпреки че то няма място в този форум но нека хората видят че не само сте лоени топки ами и прости селянки и да ме извинявате мнго трудно ще ми промените мнението за вас докато искате от мен услуги без пъце(чатнахте ли се)
Поздрави!!!!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
betti Гост
|
Пуснато на: Сря Окт 06, 2004 9:04 am Заглавие: Re: da go duhash |
|
|
Готово бе лоена топко
самоче вместо да ругаеш и псуваш хората които ти казват истината вземи направи нещо по въпроса за да няма от какво да се обиждаш
Тояпа ти на какво викаш лоена топка-ако съдиш по обкръжениетоти можеш да си правиш изводи.Проста или не , на глупости така се отговаря
Пуками дали ше ме изтриеш или не |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kristina
|
Пуснато на: Сря Окт 06, 2004 4:04 pm Заглавие: |
|
|
kodjo написа: | poneje ne mi e got da s shturam sred takiva prosti hora predpochitam da si stoja vkushti e taka i s momichetata za koito ti govorish - istinskite. ili da buda po-tochen - tezi koito sutrin na trezvo shte ocenish po sushtija nachin kakto i predishnata vecher. ako e taka da vzemem da si naredim edna sreshta sichki umni krasivi i vuobshte naj- horata v grada ta da si zaformime edo klasovo otdeleno obshtestvo, koeto da se zanimava s dalech po-vuzvisheni neshta ot temite za poslednite machove ot evropejskoto(mejdu drugoto tija gurci utepaha ribata) ami da si govorim za tova kolko vuzmojnosti ni dava jivota i kak oplakvajki se ot nego da si mislim che vidish li vijdash kusurite mu si go razbrak |
cennite hora v pernik shte gi namerish na nai-strannite i zabutani mesta. i izvednaj nai-strannite i zabutani mesta pochvat da te karat da se chuvstvash dobre. dori i v pernik. radvam se che i njakoi drug misli kato men. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Don_Ninoff Модератори

|
Пуснато на: Сря Окт 06, 2004 4:58 pm Заглавие: Re: da go duhash |
|
|
Тояпа ти на какво викаш лоена топка-ако съдиш по обкръжениетоти можеш да си правиш изводи.Проста или не , на глупости така се отговаря
скъпа гостенко ако си беше направила труда да порочетеш мало от постовете в тази тема и особено този от който реши да покажеш простотата си щеше да раязбереш каде сум видял лоените топки и колко са били
такаче постараи се малко следващият път
Поздрави!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Окт 06, 2004 9:53 pm Заглавие: |
|
|
Шо спорите бе хора немислите ли че всеки има своий собствен вкус относно момичетата,аз попринцип харесвам Перничанки вапреки че им липсват неколко сиви клетки )). В Перник има секакви хора и селанки и интелигентни момичета аз познавам доста такива(интелигентни).Лошото е едно че доста са курвичките в Перник .В чужбина има доста елитни дами които карат в перник последни модели коли. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hilton Гост
|
Пуснато на: Чет Окт 07, 2004 12:48 pm Заглавие: kolko glupavo |
|
|
mnogo glupav spor be hora.....
haresvaite se i se ovi4aite, pak dali sme hubali ili ne, vse taia!!!!!
Krasotata e do vreme, ama drugoto ostava ve4no!
Pomislete, ako mojete razbirase i posle se izkazvaite po tozi na4in!!!
Kraiva perni4anka!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Divane

|
Пуснато на: Пон Май 16, 2005 2:10 pm Заглавие: |
|
|
Мдааам интересна полемика сте завихрили тук Май всеки е прав за себе си, но мисля, че както навсякъде и в Перник жените не са серийно производство.Не можеш по една или две да характеризираш всичките.И не ми е ясно защо визирате само момиченцата на по 16-17 години. В Перник има жени с които града ни би могъл да се гордее, жени със завидна грация, финес и интелект.Така че ако ще водите спора ...разширете възрастовата граница. _________________ If you want the rainbow you have to pass trough the rain. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kuma Lisa

|
Пуснато на: Съб Сеп 24, 2005 7:03 pm Заглавие: Re: ... |
|
|
bet написа: | za men ti si glupaka, shtoto se izkazvash taka nepodgotveno,otkade na kade ti pak she kazvash kakvi sa momichetata v Pernik, imash slaba kultura i losho vazpitanie, izglezhda maikata ne te e pliaskala mnogo, ili bashtati te e pravil v netrezvo sastoianie.I na men pak she mi pravish zabeleshka kak da pisha.  |
Ако за теб белег на добро възпитание е някой да бъде бит и пляскан ясно каква е и твоята култура...май потвърждаваш мнеието на Super Show....и защо го приемаш толкова лично неговото мнение? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Galena
|
Пуснато на: Съб Авг 04, 2007 1:30 pm Заглавие: |
|
|
Перничанки са като всички българки. Какво толкова ги възхвалявате с красота, или ги плюете с простотия, не разбирам. Че то се отнася и за мъжете равнозначно.
Това, че благодарение на няколко хубавици от разни рекламни агенции ни се разнесе славата на красавици, нищо не означава. Въпреки, че преди време попаднах на някакво проучване и Перник беше в най-предните места по красота на жените си. Може пък и да е вярно.
Факт е обаче, че грозни жени няма. Във всяка жена може да се открият красиви неща. Въпрос на лично себеуважение е да изглежда добре, каквото и да и е дала природата. Защото, както казва дон ниноф, никой тук не го вълнува душевната красота... _________________ Вярвай в себе си! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
selskooro
|
Пуснато на: Пет Авг 17, 2007 1:47 pm Заглавие: |
|
|
За мене Перник е един от най - яките градове с много яки каки !!! Аз лично съм от пернишкото село Ярджиловци , майка ми е от Перник , аз лично живея в София , но за мене Перник си остава най - якия град , с най - яките и весели хора , най якото радио Ултра и най - якия водещ !!!!!!! А тия къде плюят против чалгата да се е..т у га.о !! Перник и пернишкия регион са номер едно !!!
внимавай с изказванията си занапред,няма да толерирам подобни препоръки за напред!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Invisible kid
|
Пуснато на: Сря Ное 14, 2007 4:45 pm Заглавие: |
|
|
Чудя се дали ти Super*Show не си се заселил съвсем скоро в Сф и сега по някакъв начин да избиваш селските си комплекси,като се величаеш с това че живееш под наем в гарсониера в Обеля 1 !? Но пък може и да си си точно от ония ограничени тесногръди софиянчета дето като няма кво да правят и си ровят по "селските"форуми за да си припонят откъде са тръгнали !!!
Че не са най-красиви перничанки не са,че има и прости има,ама аре ми кажи Вие нямате ли си такива и както сам каза има и то доста повече!
Не се излагай момче ! Стой си в СФ и не се мотай по "селските" фоуми!!
Я ми кажи ти ако отидеш в Ню Йорк и кажеш че си от Сф дали някой ще се сети къде е това ????????? НО аз дълбоко се съмнявам ти някога да излезеш от милата ни столица!
Ей изкривихме яко темата !!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|