Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
bloody
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Потребител Гост
|
Пуснато на: Пон Окт 20, 2003 3:20 pm Заглавие: Е поне има English |
|
|
Е поне има English за разлика от голяма част от BG сйтовете. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Admin Webmaster
|
Пуснато на: Пон Окт 20, 2003 3:33 pm Заглавие: Курсове по Английски език |
|
|
Като гледам Английския вариант на сайта на фирма РОТОП - www.rotop.com - по-добре да отиде webmaster-a на курс по английски или въобще изобщо да го махне и да не се излага _________________ Pernik Info Team
e-mail: support@pernikinfo.com
web: www.pernikinfo.com
© Software Solutions, 2001 - 2003. All rights reserved! |
|
Върнете се в началото |
|
|
Becko
|
Пуснато на: Пон Окт 20, 2003 3:38 pm Заглавие: ENGLISH |
|
|
Дайте му 6 месеца и е готов !!! |
|
Върнете се в началото |
|
|
Жоро Гост
|
Пуснато на: Пон Окт 20, 2003 3:50 pm Заглавие: още малко.... |
|
|
И 30 секунди от мене му давам! |
|
Върнете се в началото |
|
|
patriot
Регистриран на: 20 Окт 2003 Мнения: 4 Местожителство: Middle Buchino
|
Пуснато на: Пон Окт 20, 2003 4:31 pm Заглавие: ПРЕДЛАГАМ НА НИСКИ ЦЕНИ... |
|
|
..курсове по Английски език за начинаещи и напреднали !
Цена за начинаещи: ask
Цена за напреднали: ask
|
|
Върнете се в началото |
|
|
rudi Гост
|
Пуснато на: Пон Окт 20, 2003 5:18 pm Заглавие: Abe ei kakvo iskate ot English-a mi..... |
|
|
Znam go perfektno. Toi mi e vtori ili treti maichin ezik |
|
Върнете се в началото |
|
|
rudi Гост
|
Пуснато на: Пон Окт 20, 2003 5:27 pm Заглавие: Re: Курсове по Английски език |
|
|
Admin написа: | Като гледам Английския вариант на сайта на фирма РОТОП - www.rotop.com - по-добре да отиде webmaster-a на курс по английски или въобще изобщо да го махне и да не се излага |
Admine, admine...
Vskicho e v baza danni i bulgerian i english varianta se pishat i chetat ot neia. Ta tazi baza danni ne ia popalvam az.... Ako az ia popalvah English varianta shteshe da e "LELE MALE".... a za kursa shte hodia, no ne sam siguren dali shte bade v tozi jivot (znae li chovek). |
|
Върнете се в началото |
|
|
rudi Гост
|
Пуснато на: Пон Окт 20, 2003 5:30 pm Заглавие: |
|
|
Eto i bulgarian go namazah )) |
|
Върнете се в началото |
|
|
Росен Гост
|
Пуснато на: Пон Окт 20, 2003 7:42 pm Заглавие: Re: Курсове по Английски език |
|
|
rudi написа: | Admin написа: | Като гледам Английския вариант на сайта на фирма РОТОП - www.rotop.com - по-добре да отиде webmaster-a на курс по английски или въобще изобщо да го махне и да не се излага |
Admine, admine...
Vskicho e v baza danni i bulgerian i english varianta se pishat i chetat ot neia. Ta tazi baza danni ne ia popalvam az.... Ako az ia popalvah English varianta shteshe da e "LELE MALE".... a za kursa shte hodia, no ne sam siguren dali shte bade v tozi jivot (znae li chovek). |
Zdravej Rudi,
Otnosno English varianta na stranicata - neshta kato "Valute exchange" i drugi podobni takiva mi zvuchat stranno
Osven tova kogato se otide v "FOR PERNIK" - tam direktoriite sa na .... bylgarski ezik ! Taka, che ne sym syglasen che ima versiq na English
Otnosno bazata danni - bih se uchudil dosta ako ne beshe taka - t.e. ako beshe sys statichno HTML de - bez baza danni ! |
|
Върнете се в началото |
|
|
rudi Гост
|
Пуснато на: Вто Окт 21, 2003 12:27 pm Заглавие: |
|
|
Roska,
Mersi za infoto... Voobshte ne biah zabeliazal fakta che direktoriite ne sa na English. Sega go opravih. no za pisaniata na English ne mi e mnogo iasno (pone za sega). A inache sigurno imate pravo za greshkite. No vse pak tova be parvata mi stranica koiato sam pravil. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Joro Модератори
|
Пуснато на: Вто Окт 21, 2003 4:47 pm Заглавие: Английски език за всеки начинаещ......... |
|
|
Мили ми Руди,
Ако си разгледаш сайта в английския му вариант можеш направо да се спукаш от смях Например да те питам каква е разликата м/у Political Organizaitons и Organisations ? Защото си го написал различно и аз започнах да се бъркам вече
Мога да ти дам и много примери още, но ще ти дам съвет: спри English варианта на сайта да не ти се смеят хората. И след като някой Ви преведе текста тогава го пусни, иначе ставаш много смешен |
|
Върнете се в началото |
|
|
Гост
|
Пуснато на: Вто Окт 21, 2003 5:16 pm Заглавие: |
|
|
Dragi mi Jorko.
Kakto veche kazah ne go administriram az. No tova e ubegnalo ot zorkoto ti oko. Uvi
No vse pak blagodaria za korekciata..... Davai natam dictionary ROTOP-sko |
|
Върнете се в началото |
|
|
turk Гост
|
Пуснато на: Вто Окт 21, 2003 9:48 pm Заглавие: Topuzov znae nai-dobre english v negovata firma |
|
|
|
|
Върнете се в началото |
|
|
rudi
|
Пуснато на: Вто Окт 21, 2003 10:35 pm Заглавие: |
|
|
OOOO bloody.... 1998g. ti da si chuval za HTML? az edinstveno biah chuval no ne znaeh kakvo e tova jivotno i ima li to pochva u nas...
TAKA CHE RAZVIVAI SE... |
|
Върнете се в началото |
|
|
|