Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
betina

|
Пуснато на: Пет Окт 24, 2003 2:56 pm Заглавие: Samo ot vesnik li? |
|
|
Znashi ako ne si v Pernik i iskach da razgledach borsata za nedvijimite imoti na kakvo se natakvach?Edna firma-vse pak BRAVO na tezi hora she mislia po savremenno predlagat imoti ,koito ot 3 mesetsa ne se smeniat ili ne zarejdat s novi obiavi,a drugi prosto ne mojesh da izdirish.Kakvo se okazva ?Pri nalishieto na tolkova firmi-borsi-edinstvenia nashin e - da si kupish vesnik....Bravo a po sveta veshe i mliako moje da si kupish ot interneta.Neznaia dali niamat interes? Shte se radvat predpolakam i brokerite a i nie .  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sync Гост
|
Пуснато на: Съб Окт 25, 2003 2:43 pm Заглавие: Re: Samo ot vesnik li? |
|
|
betina написа: | Znashi ako ne si v Pernik i iskach da razgledach borsata za nedvijimite imoti na kakvo se natakvach?Edna firma-vse pak BRAVO na tezi hora she mislia po savremenno predlagat imoti ,koito ot 3 mesetsa ne se smeniat ili ne zarejdat s novi obiavi,a drugi prosto ne mojesh da izdirish.Kakvo se okazva ?Pri nalishieto na tolkova firmi-borsi-edinstvenia nashin e - da si kupish vesnik....Bravo a po sveta veshe i mliako moje da si kupish ot interneta.Neznaia dali niamat interes? Shte se radvat predpolakam i brokerite a i nie .  |
Ami za syzhalenie e taka - v Pernik vse oshte Internet-a ne e navlqzyl po-seriozno v sredite na biznesa .
Vse oshte se polzva poveche za zabavlenie otkolkoto za neshto po-seriozno
No mozhe bi i tova shte stane ( dano e po-skoro ) - horata da razberat, che Internet-a ne e samo zabavlenie a mozhe da byde dosta polezen za dostyp do vsqkakva informaciq  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Biora

|
Пуснато на: Пон Фев 16, 2004 8:55 pm Заглавие: |
|
|
Pravi ste che supporta i update-a na mnogo site-ove kuca ili lipsva no ne mislite li che mnogo byrzo pochnahte da govorite za sveta i kak tam izpolzvat interneta moje bi predi da vlezem v neta trjabva da se nauchim da pishem( naprimer vesTnik s T njakyde v konfiguracijata) --> kritikata minava prez samokritikata, skypi hora  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Фев 16, 2004 9:13 pm Заглавие: |
|
|
Biora написа: | Pravi ste che supporta i update-a na mnogo site-ove kuca ili lipsva no ne mislite li che mnogo byrzo pochnahte da govorite za sveta i kak tam izpolzvat interneta moje bi predi da vlezem v neta trjabva da se nauchim da pishem( naprimer vesTnik s T njakyde v konfiguracijata) --> kritikata minava prez samokritikata, skypi hora  |
Права си за правописа , но като си почнала със самокритиката - хайде да пишем и на български, нали сме българи , не с латински букви  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Biora

|
Пуснато на: Пон Фев 16, 2004 10:13 pm Заглавие: |
|
|
mi da, moje bi si prav, no prosto njamam nervi da si smenjam shrifta po hiljada pyti za syobshtenijata na bylgarski i angliiski. pyk i kakvo tolkova...........i za da ne ti ostana dlyjna, zashto si anonimen?  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viper

|
Пуснато на: Пон Фев 16, 2004 11:10 pm Заглавие: |
|
|
Biora написа: | mi da, moje bi si prav, no prosto njamam nervi da si smenjam shrifta po hiljada pyti za syobshtenijata na bylgarski i angliiski. pyk i kakvo tolkova...........i za da ne ti ostana dlyjna, zashto si anonimen?  |
Е, не съм анонимен, просто не бях влязъл
Колко съобщения пишеш, че нямаш нерви да превключваш между кирилица и латиница ?  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Biora

|
Пуснато на: Вто Фев 17, 2004 3:16 pm Заглавие: |
|
|
Viper написа: | Е, не съм анонимен, просто не бях влязъл
Колко съобщения пишеш, че нямаш нерви да превключваш между кирилица и латиница ?  |
ami shte sy skromna i shte ti kaja che pisha mnogo i po-goljamata chast ne na bylgarski vsyshtnost mi e trudno, zashtoto si imam njakolko bukvichki kato V, koeto ba bg mi izliza kato Ж, a az ne obicham da zapomnjam che trjabva da natisna W, za da mi izleze В, abe izobshto nauchi myrzelivija(az sym -ata) na rabota i gledai chudo  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
West_boy13 Гост
|
Пуснато на: Вто Фев 17, 2004 4:53 pm Заглавие: HAHAHAHHAHAH |
|
|
Nema i-net nemoga da pomogna.Ima stoez nemoga da pomogna
.Poznavate li Venci ot 4etvartoto be6e predi ot Petar Beron e ako go znaete my kazete 4e e sme6en hahahahahhah.NApravo 4e e pedal hahahahahha .Are az sam 15 epa kvo ot tova da ne sam nai mane4ok e ako sam extra zna4i ima golemi kaki hahahahahahha.LO6o lo6o za6to ne my pi6ete prostotii na po6tata na Venci tq e rvdto@abv.bg pobarkaite go toq ha ha ha dano .Ako vi marzi golema rabota are!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Фев 17, 2004 6:37 pm Заглавие: Re: HAHAHAHHAHAH |
|
|
West_boy13 написа: | Nema i-net nemoga da pomogna.Ima stoez nemoga da pomogna
.Poznavate li Venci ot 4etvartoto be6e predi ot Petar Beron e ako go znaete my kazete 4e e sme6en hahahahahhah.NApravo 4e e pedal hahahahahha .Are az sam 15 epa kvo ot tova da ne sam nai mane4ok e ako sam extra zna4i ima golemi kaki hahahahahahha.LO6o lo6o za6to ne my pi6ete prostotii na po6tata na Venci tq e rvdto@abv.bg pobarkaite go toq ha ha ha dano .Ako vi marzi golema rabota are!! |
prijatelu, bi li mi napravil bezcennata usluga da spresh da rysish neadekvatni prostotii. ako shte kazvash neshto smisleno, davai, no se umorih ot umopomrachitelnata ti typotija  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
West_boy13 Гост
|
Пуснато на: Вто Фев 17, 2004 6:51 pm Заглавие: YEs da da da da hahahahhah |
|
|
DA tva e celta hahahahahhahah nali hahahahhahahahhaha yahahahahhahah myhahahahhaihahahahh ehahahahha.LPLPLPLPLPLPLPPLPLPLPLPLPLPPL samo LINKIN PARK HAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAH LPLPLPLPLPLPLPLPLPLP Znae6 li az mislq 4e neta e svobodno mqsto i 6te si govorq kvoto si iskam hahhahahahahah nali a.HAHAHaHHAHTApotiqta mi e velika nali hahahahahha apisnali ti ot neq ami kvo da napravq edin teen ne moze da spre nali hahahahahahahha.A ti na kolko si hahahahhahahh.AZ SAM OMRAZEN $OVEK nali da vseki koito ymen kato tebe 6te go potvardi nali nali nali be a.Kvo ti si kompetentna a az ne sam i kvo iska6 da mi kaze6 a 4e znae6 pove4e ot men.HAHAHHAHAHAH tyk tva nqma nikakvo zna4enie gaghaahghaghaggagag yayhhhhhhahahhahahah .Are dano ne te iznervq pak hahahahhahahahahha |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Фев 17, 2004 8:34 pm Заглавие: Re: YEs da da da da hahahahhah |
|
|
West_boy13 написа: | DA tva e celta hahahahahhahah nali hahahahhahahahhaha yahahahahhahah myhahahahhaihahahahh ehahahahha.LPLPLPLPLPLPLPPLPLPLPLPLPLPPL samo LINKIN PARK HAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAH LPLPLPLPLPLPLPLPLPLP Znae6 li az mislq 4e neta e svobodno mqsto i 6te si govorq kvoto si iskam hahhahahahahah nali a.HAHAHaHHAHTApotiqta mi e velika nali hahahahahha apisnali ti ot neq ami kvo da napravq edin teen ne moze da spre nali hahahahahahahha.A ti na kolko si hahahahhahahh.AZ SAM OMRAZEN $OVEK nali da vseki koito ymen kato tebe 6te go potvardi nali nali nali be a.Kvo ti si kompetentna a az ne sam i kvo iska6 da mi kaze6 a 4e znae6 pove4e ot men.HAHAHHAHAHAH tyk tva nqma nikakvo zna4enie gaghaahghaghaggagag yayhhhhhhahahhahahah .Are dano ne te iznervq pak hahahahhahahahahha |
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Deep Water

|
Пуснато на: Вто Фев 17, 2004 10:00 pm Заглавие: |
|
|
Abe, PI4, MNOGO SI ZLE. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Deep Water

|
Пуснато на: Вто Фев 17, 2004 10:04 pm Заглавие: |
|
|
Az misleh 4e Pernik e po4nal da se pro4istva ot PROSTOTIQTA, oba4e NE.
West_Boy. Ti si tipi4en primer za........(censored)
ebati i gre6kata na maikata priroda.
kakto ti kaza "net-a e svobodno prostranstvo"
Are hodi si tam ot kade si i ne se vra6tai v Pk-to.
NE SI JELAN |
|
Върнете се в началото |
|
 |
betina

|
Пуснато на: Пет Фев 27, 2004 10:27 am Заглавие: |
|
|
Слушаи философе-пишеме- как си искаме.тука не ти е училище и никои не ти гледа за правописни грешки.Просто това си е форум и как си искаш си пишеш.пише се барзо и се минава на други...Ти вместо да расиш мозак разгледаи какво става по света а не си седи само на село. интернет по света има и в телефонните кабини.Аз само давам предлоjение и мислиа че с повече усилие ординаторите могат да се използват не само за игри или да се правиат ниакои на интересни като расиат само глупости... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
West_boy13 Гост
|
Пуснато на: Пет Фев 27, 2004 5:21 pm Заглавие: Bravo Dalboka Voda |
|
|
Dalbokata Voda ne6to se obadi ot kalta hahah ko9i be6e tva ahahah dalbokata voda.Bravo maniak ti si ot moite hora nie vsi4ki se mreazim ahhaha.E nqkoi kato tebe rasqt mozak i se opitvat da rasezdavat-abe q hodi pikai pa si legai.Ne predi tva si piini malko vodka s kola da ti stane evala-Are o4akvam da se qdosa6 nali.Znae6 4e tvae celta nali AaAA.Dali sam jelan v ot tebe-mi kvo me ebe a da ne sam gei ta da iskam da sam jelan ot maz hahaha.Ti si edin mnogo qk hymorist-prodalzavai da govori6 ta da stava te4enie |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|