Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Безименният Гост
|
Пуснато на: Пон Мар 01, 2004 9:27 pm Заглавие: Сайта е много пуст |
|
|
Не виждам много хора тук да се изказват и да посещават форума.Трябва да помислите за рекламата.В противен случай от такъв сайт и форум няма смисъл.Благодаря за вниманието. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
West_boy13 Гост
|
Пуснато на: Вто Мар 02, 2004 7:52 am Заглавие: Brzimenen-nema da se pla6i6 |
|
|
Spoko kopeye karai q spokoino.Abe ti lyd li se we.Tyka ima hora-deto si izkazvat mnenieto-taka 4e ima i forym |
|
Върнете се в началото |
|
 |
betina

|
Пуснато на: Вто Мар 02, 2004 6:00 pm Заглавие: Re: Сайта е много пуст |
|
|
[quote="Безименният"]Не виждам много хора тук да се изказват и да посещават форума.Трябва да помислите за рекламата.В противен случай от такъв сайт и форум няма смисъл.Благодаря за вниманието.[/quote]
ako nekoi iska chte go nameri.A za reklamata ne e losha ideia.Neka si ima forum.Mojbi po na tam da se vklushvat oshte hora.sigurno taka shte stane. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
West_boy13 Гост
|
Пуснато на: Вто Мар 02, 2004 6:50 pm Заглавие: Betina molq ti se |
|
|
Rekalma ne nie nyzna.Nei prosto sme mnogo maniaci si samo se psyvame i nali bal bla.hahahah Abe kako beti-proletta 6te idvam na Pernik trebva da se vidim.Nali znae6 koi si kade si |
|
Върнете се в началото |
|
 |
betina

|
Пуснато на: Сря Мар 03, 2004 1:24 pm Заглавие: Re: Betina molq ti se |
|
|
[quote="West_boy13"]Rekalma ne nie nyzna.Nei prosto sme mnogo maniaci si samo se psyvame i nali bal bla.hahahah Abe kako beti-proletta 6te idvam na Pernik trebva da se vidim.Nali znae6 koi si kade si[/quote]
tuka v Pernik e hubavo.Ako iskazh moga da ti razkazha za neshto.Ama mama i tate ne mi davat da se zapoznavam s razni nepoznati.. Mozhe kato stana na 18 i togava.Za sega samo tolkova.Izviniavai.A i pomezhdudrugoto ne bramchim na ZAPOZNANSTVA... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Мар 03, 2004 4:41 pm Заглавие: |
|
|
Който иска щял да го намери , и реклама не е нужна....Брей.Впечатлен съм.Сигурно си мислите че сърфистите са кой знае колко много......Всъщност това си е ваш проблем. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Безименният Гост
|
Пуснато на: Сря Мар 03, 2004 4:50 pm Заглавие: |
|
|
Горният бях аз ,но забравих да си напиша ника. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
West_boy13 Гост
|
Пуснато на: Сря Мар 03, 2004 5:34 pm Заглавие: Beti viz tva |
|
|
Beti viz sa-6tom iska6 da mi razkaze6 ne6to ot PK-lo6o nema.Kazi naprimer kvo stana dneska po grada-po plo6tada.Ima6e li ne6to za 3mart.A otnosno tva 4ak kogato stane6 na 18godini 4ak togava li 6e se vidim.Ti sa na kolko si az sam na 15.4estno-ako laza(dobre de navar6vam 15 na 22mart) taka 4e spoko. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
betina

|
Пуснато на: Чет Мар 04, 2004 10:30 am Заглавие: Re: Beti viz tva |
|
|
за в Перник-както винаги нищо особенно.Лошо времето и само това видях.А и не сам привърженик на тези празници..Какво да видя?Маика ме води на паста в "Лучано" зад ГУМ.Аз сам на 14 и сега чакам още да порасна.Иначе със здравето съм добре.Външно изглеждам горе-доле.Висока сам160 см .тежа 78 кг.Какво още те интересува? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Мар 09, 2004 12:08 pm Заглавие: Re: Beti viz tva |
|
|
betina написа: | за в Перник-както винаги нищо особенно.Лошо времето и само това видях.А и не сам привърженик на тези празници..Какво да видя?Маика ме води на паста в "Лучано" зад ГУМ.Аз сам на 14 и сега чакам още да порасна.Иначе със здравето съм добре.Външно изглеждам горе-доле.Висока сам160 см .тежа 78 кг.Какво още те интересува? | Ако някога ходите с леля ти на пасти ,може да дойда и аз-да ви правя компания.....  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Безименният Гост
|
Пуснато на: Вто Мар 09, 2004 12:13 pm Заглавие: |
|
|
Горният бях аз ,но забравих да си напиша ника. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viper

|
Пуснато на: Вто Мар 09, 2004 1:21 pm Заглавие: Регистрация |
|
|
Безименният написа: | Горният бях аз ,но забравих да си напиша ника. |
Абе човек вземи се регистрирай, а не пускай само постове като цитирания  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bet.... Гост
|
Пуснато на: Сря Мар 10, 2004 2:00 pm Заглавие: Re: Beti viz tva |
|
|
]Ако някога ходите с леля ти на пасти ,може да дойда и аз-да ви правя компания..... [/quote]
dobre lelia cherpi..az iskam s koka-kola a ti? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Безименният Гост
|
Пуснато на: Пет Мар 12, 2004 8:26 pm Заглавие: Re: Регистрация |
|
|
Viper написа: | Безименният написа: | Горният бях аз ,но забравих да си напиша ника. |
Абе човек вземи се регистрирай, а не пускай само постове като цитирания  | Може и да се регистрирам..... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Мар 12, 2004 8:30 pm Заглавие: Re: Beti viz tva |
|
|
Bet.... написа: | ]Ако някога ходите с леля ти на пасти ,може да дойда и аз-да ви правя компания.....  |
dobre lelia cherpi..az iskam s koka-kola a ti?[/quote]Маце ,айде сега ще се обиждаме. Как така леля ти ще черпи.Все още не съм изпаднал до там ,мадамите да ме черпят..... Какво ще пия ли?Естествено няма да е алкохол-да не ме помислите за пияница... Едно кафенце...... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|